Aki viszonylag korán ment dokihoz (5-7) hetesen, hogy bírta ki a 12. hétig?

Szia!
Én is ugyanígy vagyok (8+5 hét)és majd csak a jövő héten kell menjek dokihoz. Múlt hét előtti héten voltam, és igen, lassan vánszorog az idő... akkor megyek védőnőhöz is. addig végigparázom a napokat az tuti.
Én magándoki párti vagyok, szerintem keresd meg nyugodtan akár hamarabb is.
És kitartás!

Szia
Eléggé sokat kell kibírnod ha csak kötelezőkre jársz mert ritkán van felénk 12,18,28,36.héten van de én magándokihoz járok havonta uh-ra de csak az első idők nehezek miután már minden nap érzed mozogni megnyugtatóbb az egész

Szia!
Szintén zenész. :)
Én múlt szerdán voltam először UH-on, de mg csak petezsákot láttunk, 2 hét múlva kell visszamennem. Na, ebből ugye lassan eltelt a fele, de ez második egy hét is írtó lassú lesz, tudom.
Beszélek a Pocaklakóhoz sokat, ez megnyugtat, nyomkodom a melleimet, hogy vajon érzékenyek-e még, és ha hányingerem van, végigmosolygom azokat a perceket, és bizakodom, hogy nincs baj. :)
Ha jövő héten lesz szívhang, akkor viszont nekem is 1 egész hónapot kell kibírnom a 12. heti UH-ig. Ebbe még bele sem merek gondolni...

Én 6 hetesen voltam először, majd legközelebb 4 nap múlva kórházban, mert vérezgettem. Rá 3 napra jött a köv. uh. Szóval egy hét alatt 3 uh-on voltam. A követkkező viszont csak a 12. héten volt. Én nem aggódtam nagyon. A vérezgetés hamar eltűnt, így okom sem volt félni. (és nem a babától látták a vérezgetést)
Ha úgy érzed, hogy hosszú, menj el nyugodtan. Az első pár hét amúgy is parázósabb. Bár én azt sokallom igazán, hogy a 18 hetes genetikai uh után a következő csak a 32. héten van. Nekem ez a nagyon sok. (bár mi megyünk közben 4D-re) :)
22 hetes kismami

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!