Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. 14 hetes terhesen mennyi...

Kb. 14 hetes terhesen mennyi a normális hízás?

Figyelt kérdés
170/62-ről indultam és most 65-66kg vagyok. Rengeteget eszem szinte állandóan éhes vagyok.
2008. jan. 21. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 17 hetes,edig 1 kg jött fel.

Amúgy sem vagyok egy kákabélű!:)

2008. jan. 21. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én semmit nem híztam, egész mostanáig.

20 hetes vagyok és most jött rám 2 kb.

De ez mindnekinél teljesen egyéni!!! Ez miatt ne izgulj.

VAn aki az első 10 héten hízik 8 kg-ot aztán semmi, van aki az utolsó 3 hétben hízik csak ...

2008. jan. 21. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt átéltem. 14 hetes terhesen már plusz 10 kg volt rajtam. Figyelj oda, mit eszel, feleslegesen ne nassolj. Rágcsálj egészséges dolgokat. Répa, magvak stb. Tényleg éhes vagy amikor eszel? De ne aggódj, alkati adottság mennyit hízol, de a túl sok túlsúly nem tesz jót neked sem, és a babának sem.
2008. jan. 21. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 174/63-ról indultam és most a 25. hétben járok a 66 kg-nál. A 20. hétig szinte semmit nem sikerült híznom, de sajna enni sem nagyon tudtam, szinte mindentől undorodtam.

Engem letoltak a klinikán, hogy keveset híztam!

Boldog babavárást!

2008. jan. 21. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia én 15hetes avgyok de én sem híztam semmit még.Mondjuk rendszeresen eszem és nem is nagyon kívánom.Nem nassolok semmit mint előtte,úgyhogy nem is félek nagyon a dologtól.Szerintem te is valami olyat egyél gyümit zöldséget ha éhes vagy,mert nem lesz könnyű egyikőtöknek sem.
2008. jan. 21. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 3 hónaposan 8 kilót híztam. Most 37 hetes vagyok és 27 kilót híztam. Rettenet...158/56-ról indultam. Ez alkati dolog, én nem hánytam, hanem ettem.
2008. jan. 21. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!