Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes babás vagyok, és...

5-6 hetes babás vagyok, és már van pocakom. Az előző terhességemnél is hamar látszott, de sajnos elment. Most is baj lesz, vagy csak ilyen alkat vagyok?

Figyelt kérdés
Annyira félek! Lehetséges, hogy már látszódjon? Csak pénteken megyek dokihoz!
2008. jan. 21. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 8 hetes vagyok de 2 hete nekem is szembetűnően látszik a hasam, ami persze még nem a baba, hanem az ezzel járó puffadás.Nem lesz semmi baj, ne gondolj rosszra!
2008. jan. 21. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
biztos, hogy nem a terhesség miatt van nagy pocakod, még nagyon korai lenne, szerintem csak fel vagy fújódva. Kiderítette az orvosod, hogy az előző terhességed miért halt el?
2008. jan. 21. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne aggódj azon,h elmegy.(Tudom könnyű ezt annak mondani,aki tabi szedése mellett is teherbe esett,és a lehető legproblémamentesebb eddig a terhessége.)Ami most látszódik az felfúvódás,sokunknak van,és a terheség teljesen természetes velejárója.Az igazi babapocak,nekem a 17-18. hét környékén kezdett látszani,és mostanában lett akkora,h vitathatatlanul baba.(23. hét)

Most még csak olyan 6-7 mm-es(vagy még kisebb) a baba,és körülötte a petezsák.Még gond nélkül elfér.

Vigyázz,h ne emelj nehezet,pihenj sokat,kerüld a forró fürdőt!

2008. jan. 21. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az,hogy volt egy vetélésed,nem jelenti azt,hogy most is baj lessz.Ne is gondolj ilyesmire.A hasad azért látszik,mert felvagy puffadva.ez teljesen normális.ne idegeskedj,nyugodj meg.Minden rendben lessz.

40hetes kismama.

2008. jan. 21. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne félj, és bizakodj!

Amit az agyad gondol, az fog történni.

Az hogy egyszer baj volt, még nem jelent semmit.

Gondolj arra, hogy lesz egy babád, és minden rendben lesz!!! Ez nagyon fontos!!

Pozitív gondolkodás!!

2008. jan. 21. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond!

Nekem is 5 hetesen latszodott mar,de teny,h csak azert volt nagy a hasam mert fel voltam puffadva,es vagyok is.Ez majd elmulik,es hamarosan a bab miatt lesz nagy a pocink.

Gratulalok a babahoz

8 hetes kismama

2008. jan. 21. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia a babád kb 5mmes én is ennyi idősen mentem először dokihoz onnan tudom.Puffadás amit látsz tényleg nem a baba,nekem egy két hete kezdett kigömbölyödni a pocim..monjduk mindig is volt egy kis hasam,de már látszik kicsit.Gartula a babához és ne idegeskedj mert a baba is megérzi az ideget és az nem jó most.Nyugodj meg nem lesz vele gond:)Higgy a babádban,erős kis pocaklakó ő:)

Egy 15hetes kismama

2008. jan. 21. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!