37 hét + 2 naposan kell először mennem NST-re. Nem túl kései ez az időpont? Nem a 36. héttől szokták nézni hetente a szívhangot és a fájásokat?
Elvileg 35 héttől kellene járni hetente egyszer NST-re,nekem mivel már régóta 3-ad fokban érett a lepény ezért hetente 2-szer járok NST-re a 34 hétől kezdve.
De itt már annyi mindent olvastam ami nálunk vidéken nem úgy működik mint városon hogy már semmin nem csodálkozom.
Üdv 36 heteske
Én mentem 36 hetesen is de én ma is voltam.Szerintem ez mindenhol máshol van de eddig úgy tudtam hetente kell menni a 36.héttől.
Boldog Baba várást!
37+3 hetes kimama
Ahágy ház annyi szokás úgy látom.
Én szegedi vagyok, nekem a méhlepény érettségi fokát sem nézték még meg. Bízom benne, hogy nem lesz ebből baj.
Köszönöm a válaszokat, boldog babavárást mindenkinek!
Szia!
Én 37+2 hetesen voltam először (tegnapi nap) és legközelebb február 3-án megyek. Nekem azt mondták, hogy elég hetente egyszer menni a 36. vagy 37. héttől kezdve. UH-ot nekem már nem is csinálnak állítólag, mert mire időpontot kapok, már megszülök. Csak így kissé ideges vagyok, mert azt sem tudom mekkora a babám, milyen a lepény működése stb. Mindez Pécsett a Nőgyógyászati Klinikán van.
14:40-es vagyok.
Nekem is azt mondták, hogy az utolsó uh-ra már nem kell mennem, pedig én is olyan kiváncsi lettem volna a súlyára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!