Jár valaki Tiszaujvárosi kismama tornára? Milyen? Mit kell vinni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 12:29
1/2 anonim válasza:
Szia! Megtudnád mondani hol van és mikor? Szeretnék elmenni.
Köszi
2/2 A kérdező kommentje:
Szia,
Én beszéltem egy városi lánnyal aki szintén szeretne menni csak ö is keresett valakit.(szerintem nem te vagy az).A védönötöl kell beutalot kérni a 20-21 hét után.Ö elmondja neked.Ahogy én tudom kedden délelött van a termál fürdö mellett valahol.Hányadik hétben vagy?T.ujvárosi vagy?Én jövö hét kedden megyek tanácsadásra és akkor kérek.Te melyik nap szoktál tanácsadásra menni?
Ha gondolod irj privátba.Megismerkedhetünk én amugy is szivesen ismerkednék más kismamákkal hogy legyen kivel megbeszélni a dolgokat,nézelödni.........irj nyugodtan!
Minden jot!
2009. jan. 28. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!