Tegnap voltam uh-on, és még mindig nem látta a doki a nemét..El vagyok keseredve! Ti mikor és hogyan tudtátok meg?
Szia!
Én tegnap voltam a 18.heti uh-on és megtudták mondani, hogy kislány.
Ne legyél szomorú, hamarosan te is megtudod.
18 hetes kismami
Hogy mikor érdemes 4D-re menni? Azt mondják a 20-30. hét között. Én a 28. hét körül megyek, mert akkor már szed magára a drágám és még talán van elég helye, hogy mutogassa magát és ne bújjon el. Csak egyszer tudjuk kifizetni a 10000 Ft-ot sajna, így egy lehetőségünk van. Remélem jó időt választunk ki. :)
A 22 hetes kismami
Nem szabad elkeseredni!!!Annak kell örülni h minden rendben van vele.
Én voltam 4dn 15 hetesen, 18 hetsen és most amikor 24 hetsen voltunk derült ki h kislányunk lesz.Elég egyértelmű volt.Nagyon sok függ a baba helyzetétől.Mint látod 4dn se tudják mindig megmondani ha épp nem úgy fekszik.
Kleopátra 4d uh.A lehel térnél vannak.Én nagyon meg voltam velük elégedve.Csak ne pénteken menj mert az a doki nem olyan ügyes.
Írde ba a googlbe h kelopátra 4d és kidobja.
Szió!
Ne legyél elkeseredve!!! Én szerettem volna tudni, hogy milyen nemű babánk lesz, de ő "úgy döntött", hogy nem mutatja meg magát. Még a 38. heti uh-t is izgatottan vártam, hogy talán megmondják, hogy mink lesz. Nem így lett, ezért csak szüléskor derült ki, hogy kislányunk van. Szerintem nem hiába történnek az ilyen dolgok. Biztos, hogy Nálatok is oka van, hogy még mindig nem látják a nemét!!!
Boldog babavárást!
30 hetesen már nem a legideálisabb 4D-re menni.Nekünk a 3-ik babával akkor csinálták,jobb korábban.
20-25 hét között a legalkalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!