Csak én látom igy vagy tényleg több fiú születik mint lány? Nagyon sok kismama ismerösöm van és szinte mindegyik kisfiut vár! Miért van ez?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 10:18
1/9 anonim válasza:
igen jelenleg több fiu születik 56% és 44% lány szoval nem sok az eltérés.
az én ismerősi körömbe meg csak 1 fiu van és mindenkinek lány van.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok kiváncsi mert én is kisfiut várok:D
2009. jan. 27. 10:20
3/9 anonim válasza:
Pontos adatokat nem tudok, de biztos, hogy nem 50-50 % a születésekben a fiú-lány arány. Valamivel több fiú születik, egyes vélemények szerint a természet így ellensúlyozza azt, hogy a fiú magzatok esendőbbek. (egyes fejlődési rendellenességek, de a csecsemőkori halandóság is gyakoribb a fiúk között)
4/9 anonim válasza:
én is így érzem mert a környezetemben is több a fiuka.aki született
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én 3,5 hónapja szültem kisfiút. És a terhességem alatt 8 kismama ismerősőm közül csak 1 várt lányt.
6/9 anonim válasza:
nagybátyáméknál 2 fiú , unokatestvéreméknél 1 fiú 1 lány, sógornőméknél 1 fiú, és én is kisfiút várok :)
7/9 anonim válasza:
Szia!
Én január elején voltam kórházban (nem szülni) akkor a szobában lévő kismamák közül hatan lányt vártak egy pedig fiút.
8/9 anonim válasza:
Szia.A környezetemben,közeli ismerősők közül,rajtam kivül 4terhes,csak én várok kislányt a többi kisfiut.:)
9/9 anonim válasza:
szia nálunk heves megyében kislányok jönnek, a velem egyidösek szinte mind lányt várnak. 30 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!