Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én látom igy vagy tényleg...

Csak én látom igy vagy tényleg több fiú születik mint lány? Nagyon sok kismama ismerösöm van és szinte mindegyik kisfiut vár! Miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

igen jelenleg több fiu születik 56% és 44% lány szoval nem sok az eltérés.

az én ismerősi körömbe meg csak 1 fiu van és mindenkinek lány van.

2009. jan. 27. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok kiváncsi mert én is kisfiut várok:D
2009. jan. 27. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontos adatokat nem tudok, de biztos, hogy nem 50-50 % a születésekben a fiú-lány arány. Valamivel több fiú születik, egyes vélemények szerint a természet így ellensúlyozza azt, hogy a fiú magzatok esendőbbek. (egyes fejlődési rendellenességek, de a csecsemőkori halandóság is gyakoribb a fiúk között)
2009. jan. 27. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
én is így érzem mert a környezetemben is több a fiuka.aki született
2009. jan. 27. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3,5 hónapja szültem kisfiút. És a terhességem alatt 8 kismama ismerősőm közül csak 1 várt lányt.

2009. jan. 27. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
nagybátyáméknál 2 fiú , unokatestvéreméknél 1 fiú 1 lány, sógornőméknél 1 fiú, és én is kisfiút várok :)
2009. jan. 27. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én január elején voltam kórházban (nem szülni) akkor a szobában lévő kismamák közül hatan lányt vártak egy pedig fiút.

2009. jan. 27. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia.A környezetemben,közeli ismerősők közül,rajtam kivül 4terhes,csak én várok kislányt a többi kisfiut.:)
2009. jan. 27. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
szia nálunk heves megyében kislányok jönnek, a velem egyidösek szinte mind lányt várnak. 30 hetes vagyok.
2009. jan. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!