Mi volt a legkorábbi időpont mikor volt szívhang? Állítólag 21-24napon indul be. Babátoknál?
Úgy tudom 21-24 nappal az ovu után, azaz a lehetséges fogantatás után indul be a lüktetés
Ezt igazolom 29 nappal az ovu után voltunk anno, első babámmal, akkor 6+1 volt, és volt már szívhang
Most is tuti a tüszőrepedés időpontja, (ovuteszt, hőmérő)
5+6nál megyek dokihoz, lesz már?
Babátoknak mikor volt szívhang?
én inkább dpo szerint számolok
babámmal anno 29dpon voltam akkor 6+1nek számoltak és volt már szívhang
most 27dpon leszek mikor dokihoz megyek
5+6 al:)
tuti 18 cn en volt tr ed:D
Nekem 19
Holnap este megyek, megírom ha megjártam a dokit:)
akkor ma vagy 27 nappal az ovu után:)
ilyenkor már elvileg van szívhang:)
én nov 24 et mondanék a dokinak utolsó mensinek és akkor pontosan számolná neked is
és akkor ma vagy te is 5+5 Holnap 5+6
neked 8án fogant nekem inkább 9 én, de mindegy most már így számolom én is ahogy te
szóval minidketten ma 5+5 és aug 31én szülünk:)
Ha mindkettőnknél minden ok, akkor nem nyitunk egy topicot??? valahol?:)
De!!! Tök jó ötlet!
Voltam ma dokinál, 8mm-es petezsák, benne szikhólyag... szívhang még éppen nem volt :( De azt mondták élő terhesség, minden rendben... és hogy ennyire pontosan nem lehet számolni :) Igen, 6. héten már általában van szívhang, de a beágyazódás ideje sem pontos, pár nap csúszás simán benne lehet. Szóval nem hallottam dobogni a szívét, de minden rendben!
Holnap jelentkezz ha minden o.k., és nyitunk egy topicot. Én sajna biztos nem szülök aug.31-én :(, programozott császárom lesz, majd leírom miért is. Üdv. Várom a holnapi jelzésed, remélem te már hallhatod majd a kicsi szívét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!