Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legkorábbi időpont...

Mi volt a legkorábbi időpont mikor volt szívhang? Állítólag 21-24napon indul be. Babátoknál?

Figyelt kérdés

Úgy tudom 21-24 nappal az ovu után, azaz a lehetséges fogantatás után indul be a lüktetés

Ezt igazolom 29 nappal az ovu után voltunk anno, első babámmal, akkor 6+1 volt, és volt már szívhang

Most is tuti a tüszőrepedés időpontja, (ovuteszt, hőmérő)

5+6nál megyek dokihoz, lesz már?

Babátoknak mikor volt szívhang?

2010. dec. 31. 10:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

én inkább dpo szerint számolok

babámmal anno 29dpon voltam akkor 6+1nek számoltak és volt már szívhang

most 27dpon leszek mikor dokihoz megyek

5+6 al:)

2011. jan. 2. 12:31
 12/24 A kérdező kommentje:

megmutatod a görbéd?

enyém:

[link]

2011. jan. 2. 12:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Íme a görbém :) Úgy látom ugyanazon a napon teszteltünk pozitívat :) Nekem ha minden igaz 18. napon volt ovu... bár nem egészen biztos, itt feltettem már a görbém és volt aki 17-et, volt aki 18-at és volt aki 19-et mondott. Az eddigi görbéim alapján a 18 lesz a tuti. Utolsó pozitív ovu teszt után másnap emelkedik, akkor érzem is az ovufájdalmat és mindig leesik még egy napra... Aztán rá pont 14. napra megjön. Már amikor :D Ne felejts el szólni mi volt, én is írok. Közben úgy tűnik már holnap meg néz a doki, fontos hogy mihamarabb lásson, szar előzményekkel büszkélkedhetek :( Na de hajrá! Majd most!!!
2011. jan. 2. 17:16
 14/24 anonim ***** válasza:

[link]

Ja a görbém

2011. jan. 2. 17:16
 15/24 A kérdező kommentje:

tuti 18 cn en volt tr ed:D

Nekem 19

Holnap este megyek, megírom ha megjártam a dokit:)

2011. jan. 3. 07:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Én lehet hogy még ma megyek :) Remélem.... megírom. Akkor én ma hányadik napon vagyok? Ma vagyok 5+6 és holnap töltöm a 6. hetet? Az első dpo az a 18? Ne haragudj.. te kérdeztél, és végül te válaszolgatsz:)
2011. jan. 3. 08:11
 17/24 A kérdező kommentje:

akkor ma vagy 27 nappal az ovu után:)

ilyenkor már elvileg van szívhang:)

2011. jan. 3. 09:17
 18/24 A kérdező kommentje:

én nov 24 et mondanék a dokinak utolsó mensinek és akkor pontosan számolná neked is

és akkor ma vagy te is 5+5 Holnap 5+6

2011. jan. 3. 09:18
 19/24 A kérdező kommentje:

neked 8án fogant nekem inkább 9 én, de mindegy most már így számolom én is ahogy te

szóval minidketten ma 5+5 és aug 31én szülünk:)

Ha mindkettőnknél minden ok, akkor nem nyitunk egy topicot??? valahol?:)

2011. jan. 3. 09:22
 20/24 anonim ***** válasza:

De!!! Tök jó ötlet!

Voltam ma dokinál, 8mm-es petezsák, benne szikhólyag... szívhang még éppen nem volt :( De azt mondták élő terhesség, minden rendben... és hogy ennyire pontosan nem lehet számolni :) Igen, 6. héten már általában van szívhang, de a beágyazódás ideje sem pontos, pár nap csúszás simán benne lehet. Szóval nem hallottam dobogni a szívét, de minden rendben!

Holnap jelentkezz ha minden o.k., és nyitunk egy topicot. Én sajna biztos nem szülök aug.31-én :(, programozott császárom lesz, majd leírom miért is. Üdv. Várom a holnapi jelzésed, remélem te már hallhatod majd a kicsi szívét!!!

2011. jan. 3. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!