Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tesztelt nagyon korán? Mi...

Ki tesztelt nagyon korán? Mi az a legkorábbi időpont, amikor már látszott a második csík?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Menszi elmaradása után egy nappal látszott a két halvány csík,

37 hetes kismama:)

2009. júl. 23. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:

A nemvart elott egy nappal teszteltem reggeli elso vizeletbol es nagyon halvanyan latszodott a masodik csik. Turelmetlen voltam. :)

9 hetes kismama

2009. júl. 23. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
10 nappal az együttlét után halvány csík. 6 hós baba anyukája :-)
 4/8 anonim ***** válasza:
Menstruáció kimaradása után 2 nappal halvány 2 csík lett.Szerintem nem érdemes túl korán tesztelni!
 5/8 anonim ***** válasza:
11 nappal a tüszőrepedés után már látszott valami, egyértelmű csak két-három nappal később lett.
2009. júl. 23. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Peteérés után 11 nappal teszteltem, először, nagyon halványan, de ott volt a 2. csík, igaz, ennek még hinni nem akartam. Mensi előtt egy nappal szintén ott volt és erősebben.

Igazából csak akkor kezdtem el örülni, amikor nem jött meg a mensim és aznap este is pozitív lett egy teszt és már nagyon gyorsan, határozottan pozitív lett.

Az első babámmal is a nemvárt elmaradása napján teszteltem este és akkor az is pozitiv lett egyből, erősen.

2. babánál csak azért kísérleteztem ennyit, mert a barátnőmtől kaptam egy maroknyi tesztet, szóval volt mit pocsékolni.

2009. júl. 23. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is peteérés után 11 nappal pozitív volt a tesztem, vagyis majdnem a (nem)várt menszi előtt 1 héttel.
2009. júl. 23. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:

a nem várt előtt 1 héttel nagyon hakvány csík, 3 nappal előtte erősebb csík, és egyik sem reggel. aztán csináltam egyet a mensi napján, az már nagyon erős volt.

18hkm

2009. júl. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!