Ki tesztelt nagyon korán? Mi az a legkorábbi időpont, amikor már látszott a második csík?
Menszi elmaradása után egy nappal látszott a két halvány csík,
37 hetes kismama:)
A nemvart elott egy nappal teszteltem reggeli elso vizeletbol es nagyon halvanyan latszodott a masodik csik. Turelmetlen voltam. :)
9 hetes kismama
Peteérés után 11 nappal teszteltem, először, nagyon halványan, de ott volt a 2. csík, igaz, ennek még hinni nem akartam. Mensi előtt egy nappal szintén ott volt és erősebben.
Igazából csak akkor kezdtem el örülni, amikor nem jött meg a mensim és aznap este is pozitív lett egy teszt és már nagyon gyorsan, határozottan pozitív lett.
Az első babámmal is a nemvárt elmaradása napján teszteltem este és akkor az is pozitiv lett egyből, erősen.
2. babánál csak azért kísérleteztem ennyit, mert a barátnőmtől kaptam egy maroknyi tesztet, szóval volt mit pocsékolni.
a nem várt előtt 1 héttel nagyon hakvány csík, 3 nappal előtte erősebb csík, és egyik sem reggel. aztán csináltam egyet a mensi napján, az már nagyon erős volt.
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!