Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen mennyire kell...

36 hetesen mennyire kell aktív legyen a baba?

Figyelt kérdés
Van úgy hogy csak este érzem, igaz dolgozom még lehet nem figyelek rá annyira. Azok az igazi nagy rúgások mint pár héttel ezelőtt már nincsennek inkább csak kis fészkelődések és az sem tart pár percnél tovább.
2008. jan. 21. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az utolsó idöben minimum 10x kell érezni a baba mozgása´t.E`n a 40.héten járok,de az én babóm a mai napig igen aktív.tegnap este pl.nem is tudtam hogy lefeküdni,mert azt hittem,hogy a hasamon szeretne kijönni.Nekem egész idö alatt(9 hónap) nagyon aktív.Nem mindenkinek egyforma aktív a babája.Ha úgy érzed,hogy kevesebbet mozog,beszélj a vedönöddel,hogy nézze´tek meg öt.Bizti,hogy minden rendben van.

2008. jan. 21. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég lusti. Ez normális. 37 hetes kismama
2008. jan. 21. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam, hogy az utolsó hetekben már nem tud annyit mozogni, mert kevés a helye. Nemrég szült egy barátnőm és ő mondta, hogy jó, hogy csak később olvasott a napi tíz megmozdulásról, mert neki max. napi 2-szer mozdult meg. Szóval szerintem ne izgulj, de ha szükségét érzed, szerintem is beszélj a védőnőddel.

Minden jót! 26hetes kismama

2008. jan. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!