Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontan vetelesem volt, mult...

Spontan vetelesem volt, mult heten szerdan mutottek. Kb mennyi ido elteltevel jon meg ujra a mensim?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem napra pontosan 1 honap utan.
2009. jan. 26. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Általában 4-6 héten belül.
2009. jan. 26. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, 4-6 hét. Nekem 36. nap.
2009. jan. 26. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt sajnos!Azt mondják 4-6 hét mulva a normális.Nekem 4 hétre rá jött meg rendesen.Aztán vissza állt.Sajnálom ami történt!Fel a fejjel!!!!Ha szeretnél rola beszélni irj nyugodtan privátban.

22 hetes kismama

2009. jan. 26. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Igaz a 4-6 hét. Én egy nappal túllőttem a maximált időt, 43. napra jött meg. Most volt a második, ez már 27 napra jött, remélem már visszaállt.

Az egyik fórumban olvastam, hogy van akinek csak 8 hét múlva jött meg és a dokija arra is azt mondta, hogy belefér. szerintem inkább úgy lehet mondani, hogy nagyok az egyéni eltérések, de az átlag 4-6 hét.

Nagyon sajnálom, hogy át kellett ezt élned!

2009. jan. 26. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat sokat segitettek.
2009. jan. 26. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos én is átestem rajta,nekem köv honapban normális mensi idöre jött meg.
2009. jan. 26. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is múlt héten volt vetélésem és voltam utána a dokinál, aki azt mondta, hogy 6-8 hét is lehet. A vetélés után még 2 hét mire kiürül a hcg és utána kb. 4-6 hét mire megjön a mensi. Hát én is kiváncsi leszek, hogy mi lesz. Egyébként nekem még mindig feszülnek a melleim és úgy fáj a derekam mint mensi előtt szokott. Sajnállak téged is és mindenkit aki ilyen helyzetbe került. Nekem már van két kislányom és azt hittem velem ez soha nem történhet meg. Aztán jött a nagy pofon. :((((
2009. jan. 26. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem mindig pontosan 30 napos ciklusaim voltak vetélés után 2 héttel pont a szokott időbe jött meg mintha semmi se történt volna szinte egyből teljesen vissza állt a szervezetem még 3 mensi megjött időbe és utána szerencsére immár 7 hónapja semmi :)
2009. jan. 26. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem 26 napra jött meg, annyi is volt a ciklusom mindig. De én kaptam hormonkezelést a kaparás 12 napjától 10 napon keresztül, hogy biztosan időre megjöjjön. Nem tudom, nélküle mikor jött volna a menzi
2009. jan. 27. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!