Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhes vagyok, ez...

15 hetes terhes vagyok, ez lesz az első babám de alig van pocakom, ez normális így?

Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Elképzelhető, hogy még alig látszik a pocid. Az intenzív növekedés a 18. héttől indul be. Akinek szélesebb picit a csípője, annak lehet, hogy addig nem is látszik. Nekem a 12. héten látszott egy kis pocak, ami valószínűleg még csak egy kis zsír, meg a puffadás miatt volt. Ne izgulj, minden ok! Jó babavárást.
2008. jan. 21. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Normális, nekem a 22. héten kezdett el igazán nőni, addig csak nagyon minit látszott csak. De ha beírod a keresőbe, hogy has vagy pocak, poci akkor egy csomó választ találsz. De ne izgulj, örülj neki, lesz még nagy a pocid, nem kell siettetni...

Jó babavárást!

2008. jan. 21. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vki itt egy valaszban irta,h ezt az oldalt nezzuk meg,itt minden hetrol kepek keszultek a kismamakrol /tobbrol/es szerintem megnyugodhatsz teljesen normalis a pocakod merete. // pregnancy.baby-gaga.com //Gratulalok a babahoz

8 hetes kismama

2008. jan. 21. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hetesen nőtt meg a pocim, de még most 20 hetesen is ugyanakkora.-) Akkor még inkbb felfújódás volt, most meg inkább a baba. Ne izgulj, mindenki másképp nő, mindegyik normlis.-)
2008. jan. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!