Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen már nem szedhetem...

36 hetesen már nem szedhetem tovább a magnéziumot?

Figyelt kérdés
Akkor se ha nagyon kemény a pocim vagy ha nagyon nyom a hasam alján?
2009. jan. 26. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezdd meg a dokidat, de nekem azt mondta hogy addig szedjem mármint a 36. hétig.
2009. jan. 26. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!Ez orvos függő!Én 36+2 hetesen raktam le (doki javaslatára)és 37+3hetesen meglett a kislányom!De én még a magnézium szedése alatt is napi 6-7szer keményedtem!

Kérdezd meg a dokidat,de ilyenkor már nem szokták ajánlani a szedését!

Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!

2hós kislány anyukája!

2009. jan. 26. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
2009. jan. 26. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok ilyen kérdés volt már. Egyik válaszoló azt írta, hogy a dokija szerint lehet, a másik, hogy nem.

Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ne szedjem már, mert elnyomja a fájásokat és nem fogom érezni majd. De ha neked meg keményedik a hasad, akkor az lehet más "elbírálás" alá kerül. Miért nem kérdezed meg a dokidat???

2009. jan. 26. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nincs fogadott dokim, azért nem hívom fel. Holnap megkérdezem a védőnőmet.

2009. jan. 26. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes vagyok. Az orvosom nem állított le róla, pedig pont a múlt héten kérdeztem. Napi 3X1-et szedek. Magne B6-ot.
2009. jan. 27. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta mikor erről kérdeztem, hogy fokozatossan álljak le vele.
2009. jan. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!