19-hetes kismama vagyok! Tegnap éreztem először a picimet rugdosni! Mindenkinek ilyen fantasztikus élmény volt? Irjatok!
Szia!
Gratula!
Második babámat várom (9 év után), és csodálatos érzés volt amikor először éreztem! Most már 23 hetes vagyok, de már focizik a pociban a pici! Hihetetlen még most is!
Bármennyire fáradt vagyok mosolyt csal az arcomra ha megmozdul! És már játszik is velünk! Rúg, megcsikizzük, vagy koppogunk neki, ő megint rúg, és így megy ez addig amig elnem fárad!
Csodálatos baba várást kívánok neked (is)!
Szia! Én is kb. ilyenkor éreztem először. Fantasztikus volt! Bár még mindig az, most vagyok 23 hetes. Innentől kezdve egyre többet fogod érezni és egyre erőteljesebben, én pl. az éjjel arra ébredtem, hogy körberugdosta a hasfalamat belülről :) Már kézzel is lehet érezni. Imádom, amikor mocorog, még akkor is, amikor a hugyhólyagomon táncol :))
Sok boldogságot Nektek!
Ez egy CSODA!
Első babás vagyok,nekem is a 15.héten mozdúlt meg először.Most,18 hetesen már napközben is be-bejelentkezik,este és reggel viszont nagyon aktív!
Imádom ezt az érzést!És mikor oldalbarúg,tudom h jól van:):)
Tényleg furi lesz ha megszületik... :) De akkor majd odafektetjük magunk mellé,és úgy is jól hasba tudjuk rugatni magunkat :):):):)
Nagyon sok boldogságot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!