Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab műtét után nem jön...

Missed ab műtét után nem jön meg. Meddig nem baj?

Figyelt kérdés
A ciklusaim 25-28 naposak voltak. Missed ab műtétem óta a 34. napon járok, és még nem jött meg. Tegnapelőtt egyszer volt valami rózsaszín a wc papíron, azóta semmi. Megszakítással védekezünk. Tegnap este csináltam Medi lab tesztet, negatív. Aggódjak?
2010. dec. 28. 16:38
1 2
 11/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem is azt mondta a dokim, hogy kb 6 hét múlva jön meg. Kontrollra 3 héttel a műtét után kell mennem, de addig szextilalom van. Neked azonnal szabad volt szexelni???

2010. dec. 29. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nekem is 3 hét múlva kontroll, viszont 2 hét szextilalom! (/ és fél hetesen ment el)

Bocs az offért, viszont erre én is kíváncsi voltam, hogy mikor kell megjönnie először, és ha csak ilyen sokára mint írjátok miért 3 hét múlva kontroll?

2010. dec. 29. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ez történt veled is.

Nekem spontán vetélés után 7 héttel jött meg először, én már tiszta ideg voltam. Amúgy 28 naposak voltak a ciklusaim előtte, de azóta ez egy picit megváltozott és kisebb szórás van, 25-28 naposak lettek. Miután ez is még normális tartomány, annyira nem zavar, de azért fél éve állandóan meglepődök, hogy soha nem akkor jön meg, mint számítom... legjobb persze az lenne, ha nem jönne meg egyáltalán.

2010. dec. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!