Missed ab műtét után nem jön meg. Meddig nem baj?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 25-28 naposak voltak. Missed ab műtétem óta a 34. napon járok, és még nem jött meg. Tegnapelőtt egyszer volt valami rózsaszín a wc papíron, azóta semmi. Megszakítással védekezünk. Tegnap este csináltam Medi lab tesztet, negatív. Aggódjak?2010. dec. 28. 16:38
1/13 anonim válasza:
Nekem vetélés után 37 napra jött meg, utána beállt a rendes ciklusom. Várj még pár napot, ha újévig se semmi, esetleg menj dokihoz, nehogy baj legyen.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2010. dec. 28. 17:00
3/13 A kérdező kommentje:
Másnak tapasztalat?
2010. dec. 28. 17:18
4/13 anonim válasza:
Nekem 47.napra jött meg,4-6hét a normál.Türelem!
Mi történt?ha nem titok!
5/13 anonim válasza:
kb 6 het utan jon meg eloszor...ne izgulj
6/13 A kérdező kommentje:
Nem titok. az történt, hogy elkezdtem pecsételgetni, bementem a kórházba (6 hetesen) és azt mondták, nem látnak semmi zűrt. Három nap múlva egy löket erősebb vérzés volt, de aztán semmi. Gyors ügyelet, nem láttak semmi bajt. Talán a szíve is dobogott. Kaptam utrogestant, meg rutascorbint. Egy hét múlva kellett kontrollra menni, akkor már csak "embriócsomót" láttak.
2010. dec. 28. 17:33
7/13 A kérdező kommentje:
A 6 hét azért furi, mert engem akkorra hívott vissza a doki kontrollra. De ha akkor jön meg, nem fog tudni megvizsgálni ugye?
2010. dec. 28. 17:34
8/13 anonim válasza:
szules utan is 6 hetre jon meg ha nincs szoptatas es megis akkor hiv a doki...ugy latszik ez nekik valami magikus szam...a lenyeg az hogy kb akkor fog megjonni es valoszilueg el fogjatok tolni a kontrolt egy par nappal...csak surgos esetekben vizsgal meg verzes alatt
9/13 A kérdező kommentje:
Ok köszi nektek!
2010. dec. 28. 18:40
10/13 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy 6 héten belül kéne megjönnie, ha nem jön meg akkor kontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!