Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel ajánlott kenegetni a...

Mivel ajánlott kenegetni a pocakot a terhességi csíkok megelőzésére?

Figyelt kérdés
Milyen időközönként kell használni? Milyen idős terhességtől ajánlott, hogy hatásos is legyen?
2008. jan. 20. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kenegesd minden este zuhanyozás után!A testápoló ennek a célnak tökéletesen megfelel,nem kell vagyonokat költeni mindenféle drága krémre.Ahogy kezd nőni a pocak amugy is viszketni fog a bőröd,ki se lehet bírni krém nélkül.Ja és ahogy hallottam a Johnson's testápoló olaj-gél is szuper hatásos.
2008. jan. 20. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó bármelyik testápoló.Én már az elejétől fogva kenem,mert nekem ez volt az egyik(többek között) terhességre utaló jelem.Én este zuhanyozás után és reggel is bekenem.24 hetes kismama
2008. jan. 20. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a barátnőm az AVENT-nek a terhességi csíkok megelőzésére szolgáló krémjét ajánlotta, neki nagyon szép maradt a bőre, úgyhogy én is azt használom. Egyébként a 4 hónaptól ajánlott kenni reggel és este, de szerintem elkezdheted bármikor.

Nem tudom megírni, hogy mennyire lesz hatásos nekem, mert én még csak a 25. héten járok, de eddig még semmi csíkom nem lett és azt vettem észre, hogy ahol kenem a hasam és a combom, fenekem sokkal puhább és feszesebb lett, talán szebb a bőröm, mint a terhesség előtt volt!

Boldog babavárást!

2008. jan. 20. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én az elejétől kezdve kenem reggel és este, de van, hogy napközbe is, ha nagyon viszket,méghozzá Tescos babaolajjal.

26hetes kismama

2008. jan. 20. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én pl.babatestápolóval kenem,33 hetesen nem csíkosodtam. de egyébként nem sok jelentősége van,hogy mikor mivel kened,ha hajlamos vagy rá,akkor nem lehet elkerülni. a viszketésre meg bármilyen krém jó. próbálj meg inkább egyenletesen hízni,hogy legyen ideje a bőrödnek alkalmazkodni a nyúláshoz.
2008. jan. 20. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az olivaolajat használom,egyik ismerősömnek nagyon szép maradt a bőre.Majd meglássuk,h szülés után milyen lesz az enyém:)
2008. jan. 21. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

Én egyébként is használtam testápolót, így a terhesség alatt is végig. Bármilyen testápoló jó, de egyébként alkati kérdés. Ha gyenge a kötőszövet kenheted akármivel, akkor is kireped a bőröd. Én szerencsés vagyok, ez a 3. terhességem és sehol egy csík.

39 hetes kismama

2008. jan. 21. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Weleda olaj!!!!A DM-ben lehet kapni, csak természetes olajok vannak benne.Melleket és popsit is kenjed!!
2008. jan. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!