Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szilveszter és tánc pocakkal?...

Szilveszter és tánc pocakkal? Vélemények?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok. Szilveszterkor bálba megyünk, elég intenzíven szoktam táncolni. Szerintetek szabad ezt ilyenkor?
2010. dec. 27. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Táncolni biztosan szabad, esetleg csináld kevésbé intenzíven. :)
2010. dec. 27. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Én lagziban voltam ennyi idős terhesen-nagyon jól éreztem magam...:)Vigyázz azért meg ne üssenek, no meg figyeld magad is, nehogy túlhajts magad.Jó szórakozást!
2010. dec. 27. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
7 hónaposan éjjel 2-ig buliztam bálban. Bulizz nyugodtan:)
2010. dec. 27. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is egy esküvőn táncoltam nagyon sokat, kb. 25 hetes lehettem. A babának nem lett semmi baja, persze nem ugráltam, és vigyáztam is magamra. Ha a baba egészséges, akkor semmi baj nem lesz egy kis tánctól. :)

(Én még 37 hetesen el is estem - azt hittem ott szülök meg, de a bébim még 4 hétig (!) bent maradt. :) )

2010. dec. 27. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ameddig jól esik, addig semmi gond nincs. Érezni fogod, ha esetleg mégsem jó. Én 32 hetes vagyok, de örülök, ha elmegyek bevásárolni. Rettenetesen elfáradok, és ha elfáradok, akkor keményedik a pocakom is. Szóval én azt mondom, használd ki ezt a szilvesztert, ki tudja, hogy fogod viselni a későbbiekben. Jó szórakozást! :)
2010. dec. 27. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szülés előtt 2 héttel lagziban voltam hatalmas pocakkal,4,20 kiló lett a drágám!Kicsit pingvines mozgásom volt,de nagyon jól éreztük magunkat.Te még messze vagy a végétől,úgyhogy hajrá!
2010. dec. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!