Vetelt mar el valaki spontan otthon?
ez is en volta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
koszonom hogy izgultatok ertem
szia, én úgy jártam, hogy angliában voltunk mikor teherbe estem, 5-6 hetes lehettem, mikor elkezdtem vérezni.Erősen görcsöltem, és ki is jött egy nagyobb adag valami, aztán csitult a vérzés.Bocsi hogy így leírtam, a lényeg hogy nem tudtam elmenni dokihoz még egy jő ideig.Következő hónapban megjött normálisan, mikor hazajöttünk elmentem dokihoz, azt mondta minden oké, ilyen sajnos megesik.Én kitisztultam magamtól úgymond.
De fel a fejjel, minden rendben lesz, nekem azóta van egy 2 hónapos kisfiam:)
Szia! Én hét elején voltam így.Szerdára volt időpontunk a nőgyógyásznál, ez lett volna az első vizsgálat a +teszt után.Akkor lettem volna kb 6 hetes.Viszont kedden reggel lekezdtem vérezni, és görcsölni, este bementünk az ügyeletre.Ott már nem láttak semmit, csak megvastagodott méhnyálkahártyát, ebből 3 dolog következhetett volna: még annyira picike, hogy nem látják, már elment, és azért nem látják, vagy méhen kívüli.A vérvétel megerősítette a terhességet(mert eleinte elég érdekesen nézett rám, mikor nem látta)2 ultrahanggal is megnézett, de nem látott semmit, éjszakára bent tartottak, kaptam vérzéscsillapítót, meg azt a gyógyszert, amit te is, mondták, hogy úgy állnak hozzá, mintha terhes lennék, mivel szerettem volna megtartani.
Reggel megint vérvétel.Mivel csökkent a béta HCG-m, ami terhességi hormon, kiderült elvetéltem, pár óra múlva műtét.
Szóval én is kihúztam még egy napig.
Írjál holnap,vagy ahogy tudsz,és gondolj arra hogy inkább egy korai vetélés mint egy késői vagy egy beteg baba.
Én 2 vetélésen vagyok túl,és 1 szülésen.Kitartást!
Szia!
Nagyon sajnálom!
Én is jártam már így, csak kicsit később, 8 hetesen. Itthon lezajlott a dolog szépen nyugiban. A doki csak pár nap múlva látott, addigra minden kitisztult rendesen. Nem is kellett megműteni szerencsére. Kaptam valami bivalyerős gyulladáscsökkentőt, és pihentem még pár napot.
Sajnos most másodszorra nem úsztam meg a műtétet, mivel már látszott a baba. :-( Ha magától kitisztul, ne engedd hogy megműtsenek! Semmi értelme, csak a pénzt feszi fel utánad a kórház!
Engem nem kapartak utánna.Teljesen felesleges lett volna.Nekem is levált így "megjött", itthon pihennem kellett, csak wc-re mehettem ki.A dokival telefonon tartottam a kapcsolatot és mikor már nem véreztem annyira, akkor mentem a dokihoz UH-ra.Azt mondta, h szépen kitisztult magától, nem kell még műtét.
Sajnálom, ami veled történt és sok sikert kívánok a következőhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!