Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fáj ennyire a bordám?...

Miért fáj ennyire a bordám? Nem birok ülni meg sokáig állni sem! 23 hetes vagyok lehet a baba nyom valami ideget? Másnak is fáj?

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ugyanez volt a terhesség végéigTÉn kb. fél órát tudtam ülni utána le kellett feküdnöm mert annyira fájt.Csak akkor nem fájt ha sétáltam!35hetes kortól már annyira fájt hogy mikor mentem dokihoz majdnem a fél utat végigbőgtem!A doki azt mondta hogy pont ott vn a lába és azzal nyomja!Nekem jobban fájt ez mint a vajúdás!
2009. jan. 24. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is volt ilyen mär 2 alkalommal is,nem tudom hogy mitöl,de 3 napig tartott "csak".En is arra gyanakszom hogy a babäm nyomott valami ideget vagy izmot,es azert volt.

28 hetes kismama

2009. jan. 24. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
36hetes kismama vagyok,és nekem is már régóta fáj a jobb oldali bordám,én óvatosan szoktam nyomni befele.
2009. jan. 24. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem beszélj erről a dokiddal,mert pont a mostani vagy decemberi valamelyik kismamás újságban volt,hogy lehet HELLP szindróma is,amiről idejében kell tudnia az orvosnak. Persze lehet,hogy a baba nyom
2009. jan. 24. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem csak akkor fáj ha sokáig ülök:(! Amugy nem érzem!

Mi az a HELLP szindroma? Dokihoz csak 2 hét mulva megyek:(!

2009. jan. 24. 20:28
 6/7 anonim válasza:
szia.nekem is alandoan a jobb oldalt fajnak a bordaim,de en erzem hogy a babam laba nyomja es szerintem azert.
2009. jan. 25. 23:19
 7/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is fáj mind a két oldalt de,szerintem is a baba nyomja mert énis érzem,hogy ott nyom a baba!37hetes kismama
2011. jan. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!