Rh negativ kismamák: első terhesség után, amit elvetettem, nem kaptam anti szérumot, mivel semmilyen labor vizsgálatot nem végeztek. Megint terhes vagyok. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nem hiszem egyedül én vagyok a világon akivel megtörtént, hogy nem kapott az első terhesség után szérumot. Olyanok irnajak, akinek van e téren tapasztalatuk. Nagy a rizikó, most a második babánál? Jaj olyan rosszul érzem magam ez miatt2010. dec. 24. 23:18
11/12 A kérdező kommentje:
És a variánsal mi a helyzet? Gondolom az sem jó. Hát én már úgy elvagyok keseredve lassan semminek sem vagyok jó. Ha gond lesz és nem lehet egészséges gyerekem, sosem fogom magamnak megbocsájtani.
2010. dec. 25. 12:34
12/12 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baj, és a babának sem tesz jót ha stresszelsz! :) Egyszerűen hívd fel a dokit hétfőn vagy kedden, mond el neki hogy szükséged van a megnyugtatásra, és ehhez neked az kell, hogy azonnal adjon egy beutalót a laborba! (ha ezt magától nem tenné meg, de megfogja ebben biztos vagyok) Édesanyám mesélte, hogy régen az ilyen terhességek sok problémát okoztak, de ma már mindent megtesznek azért, hogy a kismamáknak "fel se tűnjön", hogy az ő terhességük kicsit más! Biztos vagyok benne, hogy az orvosod mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ne legyen baj se a babával, se veled!! És abban is biztos vagyok hogy meg fog nyugtatni, hogy ha ő véletlen rh pozitív lenne, akkor is van megoldás! Nyugodj meg, nem lesz semmi probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!