Mennyire függ össze a baba méhen belüli és a kívüli viselkedése? Az én babóm éjjel "boxol és focizik", ha megszületik, akkor is éjjel lesz aktívabb?
Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 12:22
1/6 anonim válasza:
nem akarlak el keseriteni,de az én babám ugyanijen volt!mikor pihentem volna fojton rugdalozott!most majdnem 5hos és pont ijen!nappal alszik éjjel aktiv:)ne ehet hogy nálatok másképp lesz:)
2/6 anonim válasza:
Szerintem is összefügg.Első terhességemnél kétségbe voltam esve,amikor minden kismamai arról beszélt,hogy neki mennyire mozog a babája,nekem meg kb.fele annyit.Amikor megszületet ,akkor értettem meg igazán,miért is volt így,hiszen teljesen nyugodt baba lett és akár 4-5 órát tudott nappal is aludni,úgy kellett felébrszteni etetéshez,fürdetésre.Persze az éjszakákat is végig aludta pár hetes korától,és még mindig így 10évesen is elég nyugodt,nem ideges típus.
3/6 anonim válasza:
Az én lányom is kis lusti volt odabent, sokszor meg is ijesztett rendesen. Kibújt, és idekint is uolyan nyugodt, csendes. Ikerházban lakunk, pont tegnap mondta a szomszéd, h el sem hiszi, h itt kisbaba van, annyira ritkán hallják a hangját. :)
Ha erre alapozunk, akkor éjszakai bagoly lesz a kicsid! :)
4/6 anonim válasza:
Az én első babám nyugis volt a pociban, azóta 4 éves és egy tündéri nyugis kislány születése óta. A második a pocimat szinte kivéste, akkorákat rúgott, hogy csak lestem néha, most 22 hónapos és még mindig minden éjjel felkel, ettől függetlenül meg mégis egy kiegynesúlyozott és türelmes kismanó!
5/6 anonim válasza:
az én fiam a pocakomban végig mocorgott,és most se bír megállni egy percre se....és csak úgy képes aludni(összegömbölyödve),ahogy odabent :-)
sőt,olyanokat fedezek fel köztünk,hogy pont olyanokat úgy tesz,ahogy én is._Nagyon édi
6/6 A kérdező kommentje:
De édesek vagytok!Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 26. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!