Apasági elismerő nyilatkozatot hol lehet megcsináltatni?
Az orvosi igazolás a szülés várható időpontjáról és a fogantatás idejéről.
Emellett az önkormányzatnál kinyomtattak egy hajadonsági nyiltakozatot.
Anyakönyvi kivonat nem kellet.
Ja meg személyi, lakcímkártya kell még.
Nem is kellet időpontot kérni, odamentünk az egyik de. ügyfélfogadási időben (nem az okmányirodába kell menni) és kb. negyed óra alatt megvolt.
Attól függ, hogy hova mész be, a gyámhivatalban és az anyakönyvezetőnél is lehet apaságit tenni.
Legalábbis nálunk így van. (Bp 18.ker)
Én voltam bent az anyakönyvvezetőnél mindent megérdeklődni, mindkét helyen más papírokat kérnek. Szóval érdeklődj utána, mert itt tényleg mindenki mást fog mondani!
Szia! A napokban voltunk mi is apaságit intézni. Holnap megyünk újra, mert nem fogadta el az ottani banya a doki papírját, melyen az állt "csak", hogy 33 hetes terhes vagyok és a szülés várható időpontja. Pontosan ennek a szövegnek kell rajta lennie: a teherbeesés VÉLELMEZETT időpontja 2008. 10. 12. A dokim ezután kiverte a cirkuszt, hogy ő honnan a fenéből tudná, hogy én mikor estem vélelmezetten teherbe, mert nem inszemináció volt. ÉN csak simán rá akartam dönteni az önkormányzatos dögre az asztalt.
Ja. Az okmányirodán belül az anyakönyvi csoporthoz kell mennetek az összes létező iratoitokkal. Kiskönyv is kell. Remélem nagyobb sikerrel jártok, mint mi! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!