Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek Simon...

Mi a véleményetek Simon András szülészről (Mátészalkai)?

Figyelt kérdés
Én hozzá járok de nem tudom eldönteni hogy jó vagy nem.Első terhesség szóval nem tudom hogy miket kell hogy a vizsgálatoknál a papirra írjanak de mindig csak azt írják rá hogy éppen mekkora.mást nem kellene?amúgy 11 hetes terhes vagyok
2010. dec. 22. 23:13
 1/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Én személy szerint SENKINEK NEM AJÁNLOM, elég rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban. Legutóbb mikor voltam nála nőgyógyászati vizsgálaton úgy viselkedett velem, mint a kutyával és olyan hangnemben beszélt, hogy még én szégyelltem magam helyette. Elég durva is volt vizsgálatkor, meg nem is volt olyan alapos, ahogy elvártam volna egy orvostól. Ha tehetem az életben nem megyek hozzá többet. Hallottam már róla több negatív véleményt is, de úgy voltam vele, hogy majd akkor hiszem, ha látom. És láttam és tapasztaltam sajnos. Szóval kerüljétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No meg vannak nála sokkal-sokkal jobb dokik is, pl. Dr.Kárpáti Pál. Ő nagyon rendes, meg vagyok vele elégedve és ha utánajársz többen is ezt mondják róla.

Kedves kérdező, ha te simonhoz jársz akkor remélem veled rendesebb volt. Mert én nem igen tudnám legközelebb türtőztetni magam, ha ismét olyan hangnemben beszélne, mint anno.

2015. márc. 5. 16:46
 2/3 anonim válasza:

Dr.Simon András a legjobb!Eleinte én is tartottam tőle,de hamar megtapasztaltam,hogy egyáltalán nem olyan,mint amennyire leírták nekem.Én nála szültem és most se döntenék másképp!Amellett,hogy rettentő jó szakember,emberileg is a toppon van!Csak ajánlani tudom!

Igaz,hogy ez nem egy friss kérdés már,de aki olvassa és még a baba érkezése előtt állnak,azoknak írom saját tapasztalatom!

2017. febr. 26. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja persze utolsó. És nem remegett a keze vagy nem volt piros az orra? Tapasztalat sajnos!
2018. jún. 10. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!