2. babával való terhesség alatt köldöksérvvel küzdött valaki?
Elsősorban az érdekelne, hogy lehet-e ennek bármi következménye a terhesség v. szülés során?
Azután, hogy ha műteni kell, miután megszületett a baba, okozhat-e gondot a szoptatásban?
A védőnő mondta, hogy köldöksérvem van és szülés után majd műteni kell. Kicsit megijedtem. A kisfiam 15 hós, 16 hetes terhes vagyok. Nem szeretnék otthon hagyni két picit, amíg műtenek és pláne nem szeretném, ha ezért nem tudna sokáig szopizni a pici. Vagy nem tudnám őket megemelni...
Köszi a tapasztalatokat!
Szia!
Ha Neked jelent némi együttérzést az, hogy nekem kétoldali rekesz és gyomorsérvem van és kismama vagyok, akkor együttérzek Veletek!
Beszéltem a sebészemmel, belgyógyásszal, nőgyógyásszal erről és csak annyit mondtak, hogy lehet, hogy ez közbejátszhat a napi 6-8-10 hányásban és az állandó sav szivárgásban, de semmi más egyéb gond nem lehet belőle.
Anyum ellenzi nagyon a terhességemet, főleg azóta, mert nagyon félt.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Kissé úgy hangzott a doki és a védőnő, mintha műtét elkerülhetetlen lenne. Pedig én semmit észre sem vettem.
De akkor ezek szerint lehet, hogy semmi nem is fog történni.
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! és természetesen boldog babázós új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!