Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Könnyen és gyorsan hízó...

Könnyen és gyorsan hízó kismamák! Hogy „élitek túl” az ünnepeket?

Figyelt kérdés
Legyen szíves, aki nem hízik gyorsan és könnyen, ne is válaszoljon, ne keserítsen tovább! Köszi!
2010. dec. 22. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Még +3 kilóval fogom túlélni! :)

Én nem vagyok elkeseredve, ha jól esik megeszem. Sokkal jobb, mintha sanyargatnám magam.

28 hetes km

2010. dec. 22. 09:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Éppen ma reggel borultam ki. Már egy ideje a csokit sem kívánom, és nem gondolom, hogy sokat ennék (legalábbis extrán sokat), de már híztam 3-4 kilót!!! (12-13 hét...)

Pedig nagyon úgy álltam hozzá, hogy ennél a terhességemnél max 10 kiló... ami meglesz, csak már a 20. hétre...

az hogy karácsony, vagy nem, szerintem nekem teljesen mindegy... :(

2010. dec. 22. 09:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Aaajj, mi a férjemmel nem is tartunk itthon édességet (ő is panaszkodik a pocakjára), mert ha van, akkor esszük. Na de karácsonykor?! Én is ilyen +3 kilóra tippelek - tavaly is terhes voltam, akkor is annyi lett. :-(
2010. dec. 22. 09:19
 4/12 anonim ***** válasza:
+3 kg? Az nem olyan vészes, ha előtte-utána nem édességeztek.
2010. dec. 22. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 18 hetesen +8 kg-nál járok,igaz,hogy vékonyan kezdtem,de azért ez nekem nagyon sok :( megpróbálok mértéket tartani Karácsonykor,remélem összejön.
2010. dec. 22. 09:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Oké, hogy nem annyira sok a +3, de így is, hogy nagyon odafigyelek, szimpla hétköznapokon is majdnem fél kilót hízok egy héten! :-(
2010. dec. 22. 10:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! (azt hiszem a 3. voltam, aki kiborult reggel )

Te hányadik héten vagy? Mennyit híztál eddig? Hogy-hogy tavaly is terhes voltál? akkor jó kicsi lesz a korkülönbség. :)

Egyébként én az elsővel a 20. háttől heti egy kilóra voltam kalibrálva, ha ettem kenyeret, ha nem, ha ettem csokit, ha nem. És miután erre rájöttem, inkább ettem. :)

2010. dec. 22. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem fogok zabálni, de ha valamit megkívánok, azt megeszem majd:) Nem érdekel, de remélem, nem lesz plusz pár kiló...
2010. dec. 22. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha ez bárkit is megnyugtat én 185cm magas kismami vagyok, 55-57kgmal kezdtem a terhességet(előtte 7 évig dohányoztam) mára már se kávé se cigi...vannak napok amikor pár db csoki lecsúszik de nagyon ritkán inkább a kukoricapelyhes cuccokra kattantam rá(pl. kuki,)meg a mogyoróra.Próbáld ki hogy eszel egy kis étcsokoládét(pl. Bocinak van finom étcsokoládéja..azt még én is szeretem és nem hízol tőle).

És a poén: 22.hétben járunk és +10,5kg-t szedtem fel..és nem látszik rajtam.Max az arcomon ami kipufisodott, de ennyi.Karácsony: finom ételek, nem zabálom tele magam, annyit eszem amennyi jól esik.Hízom?hízom, ha nem nem, úgy is lesétálod, hiszen jót tesz neked és a babának is!Ja és sok folyadék.

Kellemes Ünnepeket!:)

2010. dec. 22. 12:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves reggelre kiborult kismama, én most 20 hetes vagyok, és bár még csak 3 kilót híztam, az előző terhességemből még rajtam volt +7, amivel a mostanit kezdtem. :-( Az előzőnél ilyenkor már sokat híztam, 7 kilót, és 21 lett a vége. Na most tehát a normál súlyomhoz képest +10kg van rajtam, és akkora vagyok, mint egy ház. :-( Amúgy nem voltam kövér.

Ja, ebből a mostani 3 kilóból másfél az elmúlt két hétben jött fel, és a tendencia folytatódónak mutatkozik. Emlékszem egyébként rád, valamelyik kérdésnél már olvastam, hogy a 20. héttől heti egy kilót híztál, ott is lebeg a szemem előtt mindig a rettenetes lehetőség. :-(

Én úgy kalkuláltam, hogy állítólag ÁLTALÁBAN a 20. heti hízás háromszorosa lesz a végeredmény, ami nekem az elsőnél pontosan így is volt. Ha most is úgy lenne, az nagyon jó lenne, de nem így tűnik. Tényleg kicsi lesz a korkülönbség, a nagyfiam márciusban született, a kislányom májusban fog. :-)

Amúgy én sem attól félek, hogy telezabálom magam, mert azt nem fogom, hanem, hogy ilyenkor mindig van eszegetni való. Süti, bejgli, szaloncukor, üdítő stb. De szerintem idén ha elmennek a vendégek (26-án), mindent odaadunk nekik, egyék meg ők. És akkor csak 3 napot kell kibírni édességet nézve. Szilveszterkor meg úgysem nagyon lesz itt senki, csak mi, a kis család, és akkor senki nem hoz nekünk ide süteményt. :-) Na, így is lesz. Most, hogy kitaláltam, jól fel is vidultam! :-D

2010. dec. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!