10 perces jóslófájások? Létezik ilyen? Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Éjszaka arra ébredtem, hogy fáj és keményedik a hasam. Majd 10 perc múlva megismétlődött. Nem fájt annyira, hogy a falat kaparjam, de elég volt ahhoz, hogy felébredjek. Majd figyeltem és folyamatosan és 9-11 percenként ismétlődött, de az intenzitása csökkent, oly annyira, hogy a végén simán vissza tudtam aludni. Fura volt, hirtelen nem is tudtam, hogy mit kezdjek, jóslónak gondolom, csak a rendszeressége ijesztett meg egy kicsit. Tegnap voltam orvosnál 2100 a méhszáj értékem, doki szerint a hetet még együtt töltjük. Nektek volt már ilyen? Mi lett a vége? Meddig húztátok még?2010. dec. 22. 07:09
1/2 anonim válasza:
Nekem a 28. héten volt ilyen három óráig tartott.
Kiirás elött szültem egy nappal.
2/2 anonim válasza:
Szia.
Nekem is 28. és 30. hét körül volt hasonlo panaszom.kórházba is fektettek :) végül 39. hétre szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!