Hol végeznek és mennyiért toxoplazma vizsgálatot Budapesten a XI. kerületben vagy környékén?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 15:03
1/9 anonim válasza:
Ingyen elvégzik a nőgyógyászod által kért vérvizsgálatokkal együtt, ha kéred.
2/9 anonim válasza:
A Fehérvári úton, Bálint analitika. Magán labor, de nem tudom mennyibe kerül.
Telefonon is megkérdezheted, nagyon rendesek.
3/9 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász már nem kérheti, tegnap kérdeztem. Csak a magán laboroknál csinálják.
2010. dec. 22. 16:24
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A Bálint analitikát megnéztem. Sajnos nagyon drágák, 9 eFt.
2010. dec. 22. 16:26
5/9 anonim válasza:
Első vagyok.Most csináltattam másodszor(24 hetesen), mert megkarmolt a barátnőmék kinn tartott oltatlan macskája.Saját magam kértem...
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagy, és jó helyen laksz. Engem már a harmadik orvos küldött el azzal, hogy sajnos ezt nem lehet, a tb nem fizeti.
2010. dec. 22. 22:09
7/9 anonim válasza:
Én Békés megyei vagyok, de nálunk ingyenes és kötelező a toxoplazma vizsgálat a terhesség alatt 2x, ha negatív a lelet.
Azért nehogy már külön országban éljünk :-D
Szólj a védőnődnek!
8/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!