Budapesten hol végeznek genetikai vizsgálatot?
Megtaláltam:
1088 Bp., Baross u. 27. Genetikai Tanácsadás
Rendelés: hétfő, kedd, csüt: 8-16, péntek 8-12
Telefonos előjegyzés: h-cs 8-15, péntek: 8-13
T: 459-1500/4250-es mellék
Mindenképpen kell időpont!
Szia! Én is a SOTE-n voltam, és a 14-ik héten kértem időpontot a 18-ikra kaptam. Szóval kerek 1 hónapot kellett várni. Tényleg péntekenként van időpont adás 9-12 óráig, és nagy mázli kell hozzá, hogy sikerüljön velük beszélni. Amikor én hívtam őket, egész idő alatt a telefonon lógtam,végig foglalt volt, az utolsó pillanatban sikerült elcsípni. Már az idegbaj kerülgetett. Az, hogy ilyen nagy a zsúfoltság, bizonyos szempontból érthető, mert szinte az egész ország területéről oda járnak. Én is vidéki vagyok, és ott nem kellett fizetni. Szerintem próbálj meg valamelyik másik kórházban kérni időpontot, mert tényleg nem csinálják meg 1 hónap múlva. (2 hét mire megjön a magzatvíz vizsgálat eredménye.) Viszont az valószínüleg fizetős lesz. Úgy tudom a János kórházba is csinálnak ilyet.
Minden jót: 24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!