Mi van, ha én pont a fekvéstől keményedek? Van más is így?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondja, sokat kell feküdni ilyenkor. De fekvésben szinte azonnal keményedni kezdek, míg ha fent vagyok, csak sokkal ritkábban. Kire hallgassak? A magnéziumot szedem, 16 hetes vagyok.2010. dec. 21. 09:12
1/4 anonim válasza:
Nem attól keményedsz hogy feszül a hasad?
Ha oldalt fekszel és kicsit felhúzod a lábad?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos akárhogy fekszem, már próbáltam mindent!
2010. dec. 21. 09:15
3/4 anonim válasza:
Hát akkor sajnos nem tudtam segíteni!
Említsd meg a dokinak, vagy a védőnőnek!
Szép babavárást neked!
4/4 anonim válasza:
oooo ez nekem is így volt!már a 20.héttől keményedtem, azt mondták feküdjek le, de attól is keményedtem!szóval nekem a félig ülő pozíció jött be.szüleimnél van egy fotel aminek a hátát hátra lehet dönteni, abba olyan jókat aludtam:)
de este mikor lefeküdtem általában az volt az első,hogy bekeményedtem, aztán elmúlt és tudtam aludni valamennyire:)
októberben szültem:)
boldog babavárást!ja és ezért én mindig inkább leültem mikor állva keményedtem, nem pedig lefeküdtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!