Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől hallja a...

Hányadik héttől hallja a babám a hangunkat? Mikor érdemes már hozzá beszélni, és "babás" zenéket hallgatni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már a terhesség elejétől beszéltem hozzá.Állítólag kb félidőtől már hallanak.A Te hangodat mindenképp felismeri már a születésekor is.Megnyugszik ha hall téged.

Boldog babavárást.

2009. jan. 23. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A 20. héttől már biztosan reagál a külső hangokra. De van olyan, aki már ezelőtt elkezd hozzá beszélni. Ez a kismama megnyugtatására is szolgál. Babazenét is bármikortól el lehet kezdeni hallgatni.

21 hetes kismami

2009. jan. 23. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem 18 hetesen mondta azt a doki,hogy most már hallja a dolgokat!!
2009. jan. 23. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
16.hettöl hall mär,de az idegrendszere meg nincs ugy kifejlödve,hogy fel is fogja,es reagäljon a hallottakra.ez kb a 20-21 heten lesz,amikor fogod erezni,hogyha hangos hangokra mocorog. :) szep babaväräst!
2009. jan. 23. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Most olvastam 2 napja vásárolt angol kismama-magazinban hogy a 16.héttől hall hangokat a baba!!! A 18.héttől fogva pedig már a fényt is érzékeli!!!! (Az újságban csak nem hazudnak.)
2009. jan. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!