Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vagyok, normális hogy...

6 hetes vagyok, normális hogy viszkető érzés van a hüvelyemben?

Figyelt kérdés
Emellett az egész altestem olyan más, szinte mindig érzem a lüktetést "ahogy ver a szívem".
2008. jan. 19. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valóban sok a vér,de ha mész a következő UHra,mert gondolom még nem láttak aktív szívműködést,ha egyáltalán voltál már,akkor említsd meg a dokinak,hátha gombád van.Megnézi,aztán megmondja,h mi is az,az a biztos.

Ez mondjuk nem árt a babának,de kellemetlen,és náhány nap alatt kikezelhető.

A vérbőség és a lüktetés pedig teljesen természetes dolog.

2008. jan. 19. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mindenképp beszélj dokival erről,mert ilyenkor az ember könnyen összeszed mindent.Bár az enyém az első időkben nem engedett semmi kúpot használni, csak ülőfürdőt, de a vége így is kúp lett.Mindig van amit fel tudnak írni, ne aggódj!A babónak meg tényleg ettől nem lesz baja, ő ott védve van.
2008. jan. 19. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A viszkető érzés egyáltalán nem normális gomba lehet de nem vagyok orvos.Menj el mindenképpen.
2008. jan. 19. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is tuti fertőzés, kezelni kell!
2008. jan. 19. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!