14 hetes vagyok es nem csip, ha pisilek, hanem faj a vege fele, akkor igy normalis?
Merre fáj? mert ha a hólyag körül akkor nekem is. És azt vettem észre ha tartogatom akkor van.. lehet nem tartom sokáig csak pár percig, de akkor szokott nekem is. Bár a helyét én se tudom rendesen behatárolni valahol vagy a hólyag vagy két oldalt fájt nekem hátha neked is ez lehet. Mostmár lassan a babának is kell a hely. :)
Boldog babavárást
Szia!Tényleg nem akarlak megijesztenni, de én tegnap ezzel mentem ügyeletre, mert már sírva pisiltem.Nekem is csak kicsit fájt az elején a pisilés végén de 2-3 nap múlva már nagyon.Nekem egy gombásodás okozta (folyásom egyáltalán nem volt)amiből hugyúti fertőzés lett.Most antibiotikumot szedek, hogy ne menjem rá a vesémre.Minnél előbb menj orvoshoz és nyugi a babának nem lehet baja ha zárt a méhszáj csak neked fog nagyon fájni ha halogatod.Addig is igyál rengeteg folyadékot az átmos.
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!