Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok es nem csip,...

14 hetes vagyok es nem csip, ha pisilek, hanem faj a vege fele, akkor igy normalis?

Figyelt kérdés
2008. jan. 18. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Merre fáj? mert ha a hólyag körül akkor nekem is. És azt vettem észre ha tartogatom akkor van.. lehet nem tartom sokáig csak pár percig, de akkor szokott nekem is. Bár a helyét én se tudom rendesen behatárolni valahol vagy a hólyag vagy két oldalt fájt nekem hátha neked is ez lehet. Mostmár lassan a babának is kell a hely. :)

Boldog babavárást

2008. jan. 18. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimondottan a vége felé fáj a pisilés, az a húgyhólyag betegsége lehet, ha csak kis nyomó érzés , lehet a baba, de azért irány a doki, inkább kérdezz rá,de ne aggódj ha felfáztál, nem lesz baja a babának!Addig is igyál sok folyadékot, és maradj melegben, kamillateás ülőfürdő!De nem forró,sztem 14. héten még nem nyomódhatna baba miatt a hólyagod, de nem vagyok orvos, ki tudja a picurinak merre kell a hely.Azért nézesd meg magad!
2008. jan. 19. 06:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Tényleg nem akarlak megijesztenni, de én tegnap ezzel mentem ügyeletre, mert már sírva pisiltem.Nekem is csak kicsit fájt az elején a pisilés végén de 2-3 nap múlva már nagyon.Nekem egy gombásodás okozta (folyásom egyáltalán nem volt)amiből hugyúti fertőzés lett.Most antibiotikumot szedek, hogy ne menjem rá a vesémre.Minnél előbb menj orvoshoz és nyugi a babának nem lehet baja ha zárt a méhszáj csak neked fog nagyon fájni ha halogatod.Addig is igyál rengeteg folyadékot az átmos.

26 hetes kismama

2008. jan. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!