Irén24 kérdése:
Kislányom lesz szép név a Johanna Renáta vagy ha véletlen fiú lenne Nikolas? Ti hogy hivjátok a babátokat majd?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 13:16
11/16 anonim válasza:
A kislányom Anna, a kisfiam Antal lesz.
Szép név a Renáta Johanna, a Nikolas nem tetszik annyira.Persze a vezetéknév is sokat számít.
12/16 anonim válasza:
Erdekes parositas a Johanna Renata, szerintem hangzasilag jo. A Nikolas (tv musorok, meg sztarok ide vagy oda), nem illik egy magyar nev melle. Nagy segitseg lenne, ha a vezeteknevet is leirnad. :)
13/16 anonim válasza:
ha kisfiú Zalán lesz, ha kislány Jázmin
14/16 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Az én lányom Csenge lesz. A fiam még nem tudom.
15/16 A kérdező kommentje:
5. nek az a szerencsétlen aki ijet ir egy baba nevére:):)):
2010. dec. 21. 10:10
16/16 anonim válasza:
Johanna nagyon tetszik. Renata sem rosz. Igazabol szerintem jo a lanyneved,nincs vele semmi baj :)))
A Nikolas kulfoldon tetszik(kanadaba elek) de otthon annyira nem venne jol ki magat,szerintem. De te tudod,ti dontsetek el es ne halgassatok senki masra.
Az en kisfiamat Erik Tibornak hivjak :)
Szep babavarast neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!