Mivel foglaljátok le 14 hó körüli babátokat ebben a "szép" időben?
Figyelt kérdés
Akármit akarok vele játszani semmi sem jó.Kimenni meg nem tudunk.2010. nov. 22. 13:00
1/8 anonim válasza:
Az enyém még 'csak' 11 hós, de mi is szinte egymás agyára mentünk ma délelőtt. Megszokták gondolom, hogy minden de. kint vagyunk kb. 1,5 órát, a friss levegő kiszívja őket, itthon meg csak a nyűglődés ment. Labda, mesélés, közös főzés, zenehallgatás, zenére együtt-táncolás volt a program.
2/8 anonim válasza:
Mi is labdáztunk, montesszori tornyoztunk, könyvet nézegettünk, "segített" mosni és kiteregetni (minden ruhadarab berakása után mosógép ajtaja becsuk, majd a teregetésnél minden szárítóra feltett ruhadarab levesz). :)
3/8 anonim válasza:
az enyém februárban volt 14 hónapos...emlékszem, hogy miylen szörnyű volt. :)))ez-az-amaz volt a program, de semmi oylasmi, ami hosszasabban (értsd. 1-2 percnl tovbb) lekötötte volna. még legjobban az ablakból nézelődés tetszett neki. ő nagyon mozgékyon amúgy, nem szerete sokáig a lakásban lenni. most már jobb azért a hylezet, tegnap du sem tudtunk kimenni, és egész jól elvolt.
4/8 anonim válasza:
Hú, ne is mond, katasztrófa! Panelban lakunk, ki nem állhatja a 15 hónapos lányom. Most meg aztán, hogy még sétálni sem tudunk lemenni, katasztrófa! Ma port töröltünk, mostunk, teregettünk, főztünk. Most alszik, de mintha 40 óra telt volna el a felkelésünk óta! Nem is tudom mi lesz holnap, ha ilyen marad az idő, szerintem bekattanunk:):)! Eléggé eleven kislány, nehéz leültetni könyvet nézegetni, vagy mesét nézni vele, vagy egyáltalán csak játszani vele. Szóval nálunk katasztrófa helyzet van:).
5/8 anonim válasza:
Első vagyok, mi tegnap mindent kimostunk-kivasaltunk hasonló módszerrel :)
OFF: mi az a montessori torony?
6/8 anonim válasza:
Tescoban vettem, 500 Ft volt. Egy piros állvány, amire egyre kisebb karikákat kell rárakni. Ilyesmi: [link]
7/8 anonim válasza:
Köszi, bevallom vmi bonyolultabbra gondoltam! :)) De neki is ilyesmit fog hozni a Jézuska, plusz dec. 16-án lesz 1 éves.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Csak most tudtam mengézni, mert tegnap elegem lett és elmentünk vendégségbe, ahol van egy 8 éves kislány.Annyira játszott, hogy csak este jöttünk meg:)
De mi lesz itt egész télen?Őőőőőőrület...
2010. nov. 23. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!