Szerintetek terhes a barátnőm?
Igazuk van az eddigi hozzászólóknak. Annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon be van pánikolva a barátnőd, hogy terhes, az is okozhat menstruáció késést és terhességi tüneteket. Ugyanígy az is egyébként, ha nagyon akarjátok a babát.
Szóval amíg nem vesztek tesztet, semmi sem biztos.
Fétre értés ne essen!Se én se a párom nem pánikolunk csak figyelmesek lettünk ezekre az előjelekre és még a következő ciklusig nem akarunk tesztet.
Se megijedve nem vagyunk dse belehelva hogy ó igen legyen.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Nem biztos, hogy terhes nekem van egy pozitív tesztem, van egy orvosi leletem, és van a mindennapi hasfájás. De semmi más. És ha csak a hasfájást néztem volna soha rá nem jövök, hogy terhes vagyok.
Így ezt biztosra senki nem fogja megmondani neked. A teszt már biztosabb.
Ez az egyik, tényleg olyan, mintha magadról beszélnél.
A másik pedig az, a korai tünetek nem jelentenek semmit sem. És, ha vannak már tüneteid, akkor lassan vagy már a teszt is biztosan kimutatná.
Most akkor kiről van szó?
Én nem várnék, vennék egy tesztet. Változik valami a következő ciklusig?
Ha terhes vagy, akkor a következő ciklus idejére is - remélhetőleg - az leszel.
Ha nem vagy terhes, akkor - valószínűleg - a következő ciklusban sem leszel még az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!