Siófoki szülőszoba? Többi lent.
Aki szült Siófokon leírná tapasztalatait?
Milyenek a szülésznők?
Adnak beöntést?
Szia!
Én 3 gyereket szültem Siófokon.Az elsőt lassan 10 éve,másodikat 4 éve,a harmadikat pedig 1 éve.
A szülőszoba szépen át lett alakitva,van 1 db egyágyas,és egy kétágyas.
Én az egyásban szültem,mert nem szült senki,és inditottak.
Általában adnak beöntést,ha elötte nem voltál wc-n.3-ból 1x kaptam,az elsőnél.
A szülésznők elég változatosak,vannak kedvesebbek,és nem annyira kedvesek.A harmadik szülésemnél fogtam ki a legaranyosabbat.
Reggel 6-kor inditottak túlhordás miatt,még az éjszakás szülésznő vitt be,és kötötte be az oxitocint,hasamra az nst-t,és mondta feküdnöm kell már végig.
7 körül megjött a váltás ,rögtön hozta a labdát,próbáljam ki,hát egy megváltás volt számomra.Végre nem kellett feküdni,borzalmas úgy vajúdni,tudom ,mert az első kettőnél végig feküdni kellett.
Majd megjött a dokim burkotrepesztett,utánna megint labdán ültem,és 8.53-kor megszületett az én nagyfiam 4100 grammal,58 cm-rel,37-es fejkörfottal,gátvédelemmel.
Mindegyik szülésem sima volt,fájdalomcsillapitás nélkül szültem.
Viszont a gyerekágyas nővérek nem valami segitőkészek.
Teljesn kiborultam most azalatt a pár nap alatt.
Nehezen indult be a tejem,kisfiam csak sirt napokat,mivel bababarát,nem adhatnak neki semmit,még vizet sem.
Mondjuk nekem a bababarát szóról nem ez jut eszembe,hogy éheztetjük a gyereket,főleg egy ekkorát.
Éjszakára is kinthagyják,napi 24 órát van veled,ami nagyon fárasztó.
Első két szülémenél nem igy volt még,reggel 5-től este 10-ig voltak kint a babák,utánna bevittük őket.
Persze éjszaka hozták őket enni,de mégis lehetett pihenni.
Törlőkendöt,textilpelust büfiztetéshez vinni kell,mert nem adnak.Sőt napi 5 db pelust adnak,az ha elfogy a többit neked kell bevinni.
Én úgy csináltam,az első 1-2 nap maradékát kivettem és elraktam,mert akkor még nem mindig fogyott el az 5.
Egyenlőre ennyi jut most eszembe.
Szia!Igen a látógatokat a folyóson kell fogadnod,pontosabban,a gyerekágyas rész levan zárva,ide nem mehet be senki,van egy üveges ablak,ez elé tolod oda a babát.
Az hogy hány napot vagy bent,az a te és a baba állapotától függ.Általában már a 4-ik napon hazaengednek,ha rendben minden,és nem császáros voltál.Én csak az 5-ik napon jöhetem haza,mert későn indult be a tejem,és esett a babám súlya.Csak akkor engednek ki,ha látják,nem csökken a súlya,hanem eszik a pici,és stagnál vagy nő a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!