Nyárra várjuk a babát /júni.19. /. A védőnőm azt mondta, hogy csak hosszúújjú bodyt vegyek. Mi van olyankor, ha 30fok meleg lesz?
Én júni 18-ra vagyok kiírva. És borzasztóan zavar, hogy nem otthon szülök, hanem Skóciában. Imádnék a szülés után otthon lenni a melegben a babával. Hatalmas kertünk van. Van egy irdatlan nagy fánk ami nagyon jó árnyékot ad.
Sajnos azonban nincs lehetőségem hazamenni, így nekem muszály lesz több hosszú ujjút vennem. Viszont ha Magyarországon lennék, biztos több rövidujjút vennénk nyárra, mint hosszút.
Ha a szülés után mégis nagyon rossz idő jönne, még mindig tudtok melegebbet, hosszú ujjút venni.
Sok boldogságot!
Ja, és a mi bébink is rugdos már :-)
Sziasztok,
Azért ne húzzuk le a védőnőket, vannak köztünk nagyon jól tájékozottak, és segítőkészek.
Annyiban kiegészíteném az előttem leírtakat, hogy teljesen hülyeséget nem mondott a védőnő. Ahogy írta az egyik hozzászóló is, bizony az újszülöttek nem tudják úgy szabályozni a testhőmérsékletüket, ahogy mi, felnőttek vagy akár egy pár hónapos baba.
Ha panelban laktok, valóban, nyáron is csak éjszakára kell egy könnyebb, de hosszú ujjú hálózsákba bújtatni, mondjuk a body-n kívül.
Viszont, ha jó hűvös családi házban laktok, mint például mi, akkor igenis az első hónapokban, amíg bent tartózkodtok a picivel, igenis kell, hogy melegebben öltöztesd, hisz míg neked bent nyáron a 23 fok nagyon jó érzés, neki nem annyira! Persze, ha elmentek sétálni, akkor sokkal szellősebben kell felöltöztetni.
Nekem ez tapasztalat is.
Remélem, nem sértettem meg senkit!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!