Nyárra várjuk a babát /júni.19. /. A védőnőm azt mondta, hogy csak hosszúújjú bodyt vegyek. Mi van olyankor, ha 30fok meleg lesz?
Vegyél nyugodtan rövid ujjút,és napozót is.Én juni 30-án szültem,és ritkán kellett hosszú ujjú ruha.Inkább a lakásban,meg éjszakára adtam rá.Meg persze,ha hűvösebb volt.
De kint sokszor még a rövid ujjúba is melege volt a pár hetes gyerekemnek.
Boldog babavárást.
szia,
Szerintem a védőnőd egy kicsit zizi.
Nyáron rövidújjút szoktunk adni még a legkisebbekre is.
Hazavinni meg úgyis meglátod milyen lesz akkor az idő, és annak megfelelően fogod felöltöztetni.
Akkor már nem lesz se túl hideg, se túl meleg.
Én is júni 13.-ra vagyok kiírva, és úgy gondolom, az 56-os rucikból zömében vékonyabbakat, rövidebbeket fogok bespajzolni.
Én június 20-ra vagyok kiírva és biztosan veszek napozót meg ujjatlant is, hisz meleg napokon a gyerkőcöt nem "forralhatom"! ;)
Boldog babavárást!
Szia! Mindig bebizonyosodik, hogy hozzáértő védőnőt találni nehezebb, mint a lottó ötös. Nekem júliusi születésű a lányom, talán az első két nap adtam rá hosszú újjú bodyt, utána csak rövidet hordtunk, illetve napozókat. Ne sok hosszút vegyél, mert csak kinövi, de nem fogod ráadni.
Látod, magad vagy a bizonyíték arra, hogy az anyák jobban tudják, mi kell a gyereküknek, mint bármilyen védőnő. Te már most csodálkozol, miért nem jó a rövidujjú, tehát ösztönből jól akarod csinálni, csak a vdőnő beleszól. Minden mással is így legyél: tedd amit az eszed és szíved diktál! Nem fogsz tévedni.
Boldog babavárást, szép szülést neked!
Szia!
Azt hiszem jó lesz megszoknod, hogy a védőnőd tanácsait nem veszed teljesen komolyan. Sajnos van ilyen.
Hát persze hogy vegyél néhány napozót meg rövid ujjú badyt!
Szép várandóságot kívánok!
Tény és való, hogy az újszülöttekre jobban kell vigyázni, mert gyorsabban leadják a hőt. De ha nagyon meleg van, akkor miért ne adhatnánk rájuk lazább cuccot. Júni 8-ra vagyunk kiírva. Én is vettem már rövid ujjú és ujjatlan kis badykat. Nyugodtan vehetsz te is. Bár túlságosan semmiből nem érdemes bevásárolni, mert alig adod rá, máris kinövi. :) Meg úgyis érezni fogod, hogy mikor kell kicsit jobban felöltöztetni. Minden jót!
21 hetes kismami
Szia,
Nekem babaruha üzletben dolgozó nénike mondta, hogy ha jót akarok a picinek, jún30ra jön, akkor egy vékony hálózsákot adok rá, ami elég vastag, hogy ne fázzon, de elég vékony, hogy ne legyen melege. alá max egy ujjatlan napozót talán elég adni.
(jesszum mennyire nem tudom még milyen babaruhácskák is vannak:()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!