Azt mondják nem jó terhesen fürdeni csak zuhanyozni. Én 26 hetes vagyok és minden este fürdök mert az jobban esik. Nagy gond?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt.2008. jan. 18. 14:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem amíg zárva van a méhszáj,addig nem lehet gond,hiszen úgyis takarítasz rendesen,és a család használja csak.Ha az uszodában nem lesz baja a kismamáknak,akkor a saját kádjukban mi leselkedhet rájuk???
2/6 anonim válasza:
Tudomásom szerint csak korai terhesség idején nem javasolják (12.hétig). Én is szinte minden nap veszek egy jó meleg, habos fürdőt - közben zenét hallgatok - és minden rendben van. Ha jól esik szerintem nyugodtan pihengess egy kád meleg vízben. Kellemes babavárást!
27 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen a kádos fürdésről nem azért vannak ellen véleményel mert bacis a meleg vizben nem szabad ülni vagyis foróban nem mert vetélést okoz de te már ezen a veszélyen tul vagy szerintem fürödj nyugodtan de csak langyos vizbe azért ha már tudjuk hogy nem ajánlott vigyázunk vele és ne trtson sokk időt a lubickolás én el vagyok tiltva tőle és jó neked hogy semi gond nincs vele mert az a legjobb mikor estére egy jó meleg fürdöbe gyertyákal relaxálsz:)de azért vigyázz magatokra
4/6 anonim válasza:
Ha tiszta a kád, és nem túl meleg a víz, és nem vagy benne 10 percnél többet, akkor nem lesz gond.
A bajt a nagyon meleg víz, és a hosszas benne üldögélés okozza.
De mindenki arra voksol, hogy jobb a zuhi:-)
5/6 anonim válasza:
Én is fürdök jóóó nagy kád, habos, meleg vízben, jóóó sokáig :) Mi baj lenne, nem forró a víz és nem fertőzött.
üdv: 27 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Én mindig fürdeni szoktam,az első 3 hónapban is.Ráadásul nagyon meleg vízben.Ezt szeretem,mindig ezt tettem.Nem érzem,hogy picit is ártanék vele a babának.Nem vagyok veszélyeztetett és semmi változást nem érzek a fürdő alatt vagy után.Biztos jelezné valahogy ha nem tetszene neki,hisz mindent megérzünk ha odafigyelünk.Szerintem az ösztöneidre hallgass!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!