Terhességi hét "kalkulátorok" mennyire pontosak?
Szia!
Nekem nem mutatna pontos értéket, mert a ciklusaim 36 naposak voltak. Így olyan dátumot írtam be, mintha 28 napos ciklusom lett volna. Pé-től visszaszámoltam 2 hetet és azt adtam meg.
Holnap megyek először dokihoz, így igazából csak holnap derül ki, hogy jó-e az elképzelésem.
Józan paraszti észzel gondolva jó, de hát ki tudja.
5 hetes kismama
Szerintem nem pontosak,nekem most derült ki elvileg 19 hetesnek kellene lennem.az afp-met 17.hétben vették le mégis alcsonyabb az alsó határnál.
Egésszen pontosan 0.57 0.6 helyett
Nekem a kalkulátor (nov.18.), a védőnő (nov. 20.), és az orvosom (nov. 11.) is mást mondott, ja és a kislányom is: nov. 28...hi-hi
hk
Nekem nem 28 naposak voltak a ciklusaim, hanem rövidebbek. Emiatt a kalkulátorok júni 20-ra írnak ki, míg a doki a 12 hetes uh alapján 18-ra írt ki. A rövidebb ciklus miatt előbb van peteérésem mint az átlagnak, így a kalkulátor által számolttól 2 nappal előbb eshettem teherbe.
Szerencsére nincs nagy különbség, nem is zavar.
Azt viszont én sem értem, hogy lehet, hogy vannak, akiknél több hetes eltérések vannak. Hacsak nem nekik sem a szokásos 28 napos ciklusuk van.
A végén a 2 hetes kicsúszás teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!