Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nyáron volt nagyterhes...

Aki nyáron volt nagyterhes mit hordott? Nem kismama ruhát, csak nagyobb méretet vagy hogy? Olyan L-es (40es) méretre gondolok.

Figyelt kérdés
Nézem a netet (tesz) és nyári kismama holmi alig van. Aki nyáron terhes az mit visel? Csak hosszú farmereket, bársony,kord meg elegáns gatyókat találok. Vagy csak azért mert tél van és nem teszik fel még a nyáriakat?
2010. dec. 17. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most augusztusban szültem és bizony elég nagy pocim volt már a 35 fokos hőségben. Én mell alatt "vágott" spagettipántos felsőket hordtam. Nadrágban viszont olyan halásznadrágot vettem, aminek vastag, visszahajtható, gumis volt a dereka, így szülés után is simán tudtam viselni. A Decathlonban érdemes körülnézni. Ilyesmi volt nekem:

[link]

Boldog babavárást!

2010. dec. 17. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:
én kaptam egy két nyári terhesruhát, kapásból azt mondtam, hogy soha nem fogom felvenni mert olyan nagyok, de aztán csak azokba jártam. Lenge pamut ruhák voltak, mell alatt bővülők, plusz vettem még pár kifejezetten terhes pólót, akkor amikor már jó nagy volt a hasam. Akkor egyébként a korábban vásárolt sima nem terhes L-es pólók (M-es a méretem) nem voltak kényelmesek, mert a hasnál nem voltak úgy kialakítva, és mindegyik rövid lett. Szerintem várj legalább áprilisig mielőtt bármit veszel.
2010. dec. 17. 13:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi aranyosak vagytok:) Voltam már terhes most se hiszem hogy másképp alakulnék olyan nagy különbség nem lehet :) Azt tudom hogy a nagyobb méret normál ruhából nem játszik, csak terhes vagy olyan kialakítású felsők. De akkor majd tavasszal újra nekilátok. Egyébként pont hogy szezonjában lehet jobban eladni tehát drágábban pont azért mert mindenki azt keresi. Tehát nagy a kínálat.

Én is pont a nyári ruhákkal, napozókkal voltam így télen tavasszal nem keltek el aztán nyár elején elvitték az egész halmot simán fix árasan.

2010. dec. 17. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagy pocakkal melegbe egyberészes ruha polo,szoknya-rövid nadrág
2021. júl. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!