Aki nyáron volt nagyterhes mit hordott? Nem kismama ruhát, csak nagyobb méretet vagy hogy? Olyan L-es (40es) méretre gondolok.
Szia!
Én most augusztusban szültem és bizony elég nagy pocim volt már a 35 fokos hőségben. Én mell alatt "vágott" spagettipántos felsőket hordtam. Nadrágban viszont olyan halásznadrágot vettem, aminek vastag, visszahajtható, gumis volt a dereka, így szülés után is simán tudtam viselni. A Decathlonban érdemes körülnézni. Ilyesmi volt nekem:
Boldog babavárást!
Köszi aranyosak vagytok:) Voltam már terhes most se hiszem hogy másképp alakulnék olyan nagy különbség nem lehet :) Azt tudom hogy a nagyobb méret normál ruhából nem játszik, csak terhes vagy olyan kialakítású felsők. De akkor majd tavasszal újra nekilátok. Egyébként pont hogy szezonjában lehet jobban eladni tehát drágábban pont azért mert mindenki azt keresi. Tehát nagy a kínálat.
Én is pont a nyári ruhákkal, napozókkal voltam így télen tavasszal nem keltek el aztán nyár elején elvitték az egész halmot simán fix árasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!