Aki nyáron volt nagyterhes mit hordott? Nem kismama ruhát, csak nagyobb méretet vagy hogy? Olyan L-es (40es) méretre gondolok.
Az is lehet,amit írtál,hogy még tél van.
De a másik,hogy nekem pl nagyon sok mell alatt bővülő felsőm van,és nyáron még beválhatnak a lapszoknyák,csípőgatyák.
Szóval nyáron könnyebb azért nagy hasra öltözni,mint télen...
Mert pl nekem nincs még nagy pocim,a csípőgatyáim kb jók rám,viszont vettem terhesgatyát,hogy a derekam ne legyen szabadon.
Szia!
Budapesten a 18. kerületben van egy varrónő, aki kismamarucikat varr. Lehet nála terhes rövidnadrágot, terhes nyári szoknyát stb.-t is kapni, nagyon jó áron. Én tavaly vettem nála ezeket 3-4 eFt-ért. Már egy kicsit drágább, de még mindig 5eFt alatt vannak ezek. Nézz szét itt:
ÓÓ nagyon köszi! :) Igazából nekem a méreteim nem változnak terhesen se (márhogy mell, derék, kar, csípő comb) csak a hasam lesz nagyobb tehát az hogy veszek egy 1 számmal nagyobb ruhát mondjuk nem jön be mert lóg rajtam a hasán viszont irtóra feszül:)
Voltam már terhes csak akkor télen szültem:) Így vastag pulcsiból, kardigánból, farmerből, hosszúujjú sötét felsőből van jópár dehát ezeket nyáron tuti nem használom majd.
Azért nem találsz most a teszveszen nyári ruhákat, mert pénzbe kerül a meghirdetés is és minek hirdessem a tél közepén a nyári dolgokat? A kutya nem veszi most meg. Nekem is itt várakoznak a nyári holmik a szekrényben, majd tavasz közepe felé kezdem őket eladni, most feleslegesen dobnám ki a pénzt az ablakon.
Most a vastag és téli holmik a keresettebbek.
Igen, igen! Az utolsó vagyok.
Ne nagyon vegyél előre semmit szerintem, nem tudhatod, hogy mekkora lesz a hasad. Ráadásul nagyon drága most minden ha találsz is valamit, mert alig-alig van. Meglátod, ha jön a jó idő, mindig az időjárásnak megfelelő ruhák árasztják el a netet, és nagyon olcsón megkapsz mindent, mert az emberek szabadulni akarnak a felesleges ruháktól.
Én februárban szültem, szülés után épp, hogy el tudtam még adni az összes nadrágomat, de nehézkesen ment, mert már mindenki a nyári dolgokat kezdte inkább keresni. A lányom most 9 hónapos, a nyáron kinőtt napozókat megpróbáltam még augusztusban eladni, de nem sikerült. Majd tavasszal biztos, hogy menni fog, hisz akkor már Te is ezt fogod keresni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!