Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nyáron volt nagyterhes...

Aki nyáron volt nagyterhes mit hordott? Nem kismama ruhát, csak nagyobb méretet vagy hogy? Olyan L-es (40es) méretre gondolok.

Figyelt kérdés
Nézem a netet (tesz) és nyári kismama holmi alig van. Aki nyáron terhes az mit visel? Csak hosszú farmereket, bársony,kord meg elegáns gatyókat találok. Vagy csak azért mert tél van és nem teszik fel még a nyáriakat?
2010. dec. 17. 12:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rengeteg mell alatt bővülő rövidújjú, egyberuhát lehet kapni nyáron! Nem is kellett kifejezetten kismama ruhát vennem, mivel ez volt a divat, elég volt L-Xl ruha vsgy felső, egy passzés derekú halász nacival
2010. dec. 17. 12:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Gondolom nem hosszú farmerban járnak nyáron.
2010. dec. 17. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Az is lehet,amit írtál,hogy még tél van.

De a másik,hogy nekem pl nagyon sok mell alatt bővülő felsőm van,és nyáron még beválhatnak a lapszoknyák,csípőgatyák.

Szóval nyáron könnyebb azért nagy hasra öltözni,mint télen...

Mert pl nekem nincs még nagy pocim,a csípőgatyáim kb jók rám,viszont vettem terhesgatyát,hogy a derekam ne legyen szabadon.

2010. dec. 17. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Budapesten a 18. kerületben van egy varrónő, aki kismamarucikat varr. Lehet nála terhes rövidnadrágot, terhes nyári szoknyát stb.-t is kapni, nagyon jó áron. Én tavaly vettem nála ezeket 3-4 eFt-ért. Már egy kicsit drágább, de még mindig 5eFt alatt vannak ezek. Nézz szét itt:

[link]

2010. dec. 17. 12:43
 5/14 A kérdező kommentje:

ÓÓ nagyon köszi! :) Igazából nekem a méreteim nem változnak terhesen se (márhogy mell, derék, kar, csípő comb) csak a hasam lesz nagyobb tehát az hogy veszek egy 1 számmal nagyobb ruhát mondjuk nem jön be mert lóg rajtam a hasán viszont irtóra feszül:)

Voltam már terhes csak akkor télen szültem:) Így vastag pulcsiból, kardigánból, farmerből, hosszúujjú sötét felsőből van jópár dehát ezeket nyáron tuti nem használom majd.

2010. dec. 17. 12:46
 6/14 anonim ***** válasza:

Azért nem találsz most a teszveszen nyári ruhákat, mert pénzbe kerül a meghirdetés is és minek hirdessem a tél közepén a nyári dolgokat? A kutya nem veszi most meg. Nekem is itt várakoznak a nyári holmik a szekrényben, majd tavasz közepe felé kezdem őket eladni, most feleslegesen dobnám ki a pénzt az ablakon.

Most a vastag és téli holmik a keresettebbek.

2010. dec. 17. 12:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Aha értem:)) Én meg gondoltam szép apránként vásárolok előre hogy ne hirtelen kelljen sok minden de akkor ezek szerint majd csak később vadászhatok :)
2010. dec. 17. 12:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Én kínaiban vásároltam ruhákat, felsőket, M-es méretű voltam akkor is, csak a hasamon feszült, csini voltam:)Egyébként nyáron is hordtam farmert, kismamafarmert, rövid nadrágom is volt egy, na az 3XL-es volt:)
2010. dec. 17. 12:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Nyári lezserebb kismama nadrágokat nagyon-nagyon nehezen találtam, jó árban. Ami új volt, az pedig méreg drága volt! Így volt 2 nadrágom ami térd alattig ért, azokat nyűttem. Blúzt még csak-csak lehet találni, én sokat jártam turiba, és találtam 1-2 jó felsőt.
2010. dec. 17. 12:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen, igen! Az utolsó vagyok.

Ne nagyon vegyél előre semmit szerintem, nem tudhatod, hogy mekkora lesz a hasad. Ráadásul nagyon drága most minden ha találsz is valamit, mert alig-alig van. Meglátod, ha jön a jó idő, mindig az időjárásnak megfelelő ruhák árasztják el a netet, és nagyon olcsón megkapsz mindent, mert az emberek szabadulni akarnak a felesleges ruháktól.

Én februárban szültem, szülés után épp, hogy el tudtam még adni az összes nadrágomat, de nehézkesen ment, mert már mindenki a nyári dolgokat kezdte inkább keresni. A lányom most 9 hónapos, a nyáron kinőtt napozókat megpróbáltam még augusztusban eladni, de nem sikerült. Majd tavasszal biztos, hogy menni fog, hisz akkor már Te is ezt fogod keresni:)

2010. dec. 17. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!