Mennyiért csinálnak magánrendelőben hüvelyi uh-t? Úgy is mehetek 1x, ha nem megyek oda többet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 11:32
11/14 anonim válasza:
Mert sokkal drágább az üzlethelyiség bérleti dija ha lakásban üzi ott a lakók többsége nem megy bele hogy a házból átjáróház legyen a doktor úr miatt igy nem gyakori hogy társasházban végez üzleti tevékenységet.
Kivesz egy üzletet ott perkálnia kell másfél milliót egy hónapra meg az alkalmazottakat is fizetni a rezsit ezt valamiből ki kell termelnie. ezért -is-drága
és sajnos pesten -budán nagyon nagy a konkurencia.
12/14 anonim válasza:
Ő egy Egerszeg melletti faluban lakik családi házban, ott rendel, és nincs asszisztense
13/14 anonim válasza:
Az 5-6.000 Ft is nagyon olcsónak számít szerintem. Ahova én jártam az első babámmal, és most már a másodikkal ott 13.000 Ft egy vizsgálat+ultrahang. Mondjuk ebben benne van, hogy minden ultrahangról kapsz 4D-s képet, de tudom, hogy nem ez a legfontosabb. (G1 Intézet)
14/14 anonim válasza:
nekem is magánorvosnál a terhesgondozás:vizsgálatok,ultrahang,tanácsadás az 10000 ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!