Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tartalmaz az első "terhesg...

Mit tartalmaz az első "terhesgondozás"? Mert én nagyon felháborodtam.

Figyelt kérdés
Orvossal nem találkoztam, uh-t nem csináltak, közölték, h majd a 13. héten.
2010. dec. 17. 10:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

19:O5 egyetértek teljesen

19:58 Nem a te orvosod lett kikáltva lelkiismeretlennek, hanem az "enyém". Ha te úgy érzed, h jól teszi a dolgát annak ellenére, h 6 hetente uh-oz, akkor minden rendben. Nálam viszont a meddőségis dokim javasolta a gyakoribb uh-t, aki nyilván jobban ért hozzá, mint az sztk-s doki. Másrészt pedig ha túl is teszem magam az uh kérdésen, még mindig itt van az, hogy BE SE JÖTT a vizsgálóba, tehát ott voltam első alkalommal fél órát és NEM IS LÁTTAM AZ ORVOST. Ezek után persze nem is vagyok rá kíváncsi. Szóval én csak erről az orvosról ítélkeztem.

2010. dec. 18. 13:18
 22/24 A kérdező kommentje:

Ja persze, és nyilván én se azt akarom, h a terhesség végéig 2 hetente nézzenek, csak a 12. hétig szeretném, ami pontosan +2 uh-t jelent az előírthoz képest.

Köszönöm, h leírtátok a véleményeteket!

2010. dec. 18. 13:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is lombikos vagyok,engem a meddőségi kp. épp 7 hetesen bocsájtott el,9 hetes leszek épp,mikorra megkaptam az első terhesgondozási időpontomat.

Azzal nem teljesen értek egyet,hogy a meddőségiben csinált UH már felér egy terhesgondozás első alkalmával,hiszen tudtommal ott ennél többnek kéne történni (kézi vizsgálat,vérvétel,stb),hisz az új dokidnak tudni kell mindenről,ami veled kapcsolatos.

Reménykedek benne,hogy nekem lesz UH 9 hetesen,és sejtem,hogy utána legközelebb már csak 12 hetesen lesz.

Én is veszélyeztetett terhes vagyok,és miután nem volt két fillér az sem,hogy babánk lehessen,én is szeretném tudni,hogy minden rendben van. Nyílvánvalóan,akik ilyen sok évig várnak a babára,aggódósabbak az átlagnál,ezt az orvosnak is tudni kéne,és kezelni is a helyzetet!

Mondta volna azt,hogy akkor mondjuk a 13. heti előtt csinál még egyet 10 hetesen!

A hüvelyi UH pedig nem ér fel a babáig,ezzel lehetetlen "piszkálni"!!! Ilyen hülyeséget ne írjatok!

2010. dec. 27. 15:09
 24/24 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek. Hogy lehet valakit vérvételre, 1OO vizsgálatra elküldeni úgy, h az orvos nem látta a saját szemével a terhességet. Ilyen erővel bárki bemehet, h terhes és a 13. hétig ki se derül, h mi van! Nem akarlak megijeszteni, de mikor én mentem oda a 8. héten először, álmomban nem gondoltam volna, h nem lesz uh. Reméljük, nálatok lelkiismeretesebbek.
2010. dec. 28. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!