Mikor tudatosult, hogy anyukák lesztek?
Mikor kezdtetek kommunikálni a picivel, vagy örülni, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak...
A problémám a következő(és kíváncsi vagyok, hogy ez normális-e):
Én még nem érzek iránta semmit, persze mindig ott motoszkál az agyamban, hogy lesz, meg van Ő, de egyéb semmi.Mikor felébredek az az első, hogy eszembe jut, hogy terhes vagyok (Kb.6 hetes, nemrég csináltunk tesztet, de orvosnál még nem voltunk).Úgy nem tudok még mit kezdeni vele.Párom mondta, hogy "anyuka", én meg mondtam, hogy ne hívjon még így, mert olyan furcsa, olyan nem tudom, még így ne..
Erre azt mondta, hogy néha úgy érzi, nem is akarom igazán a picit :(
Nem erről van szó, csak még szokni kell, hogy nem csak én vagyok a testemben.
Volt ezzel még így valaki?Vagy normális vagyok egyáltalán?
Amikor meglátod az első ultrahangon dobogni a babád szívét,valami csodálatos érzés lesz.Én onnantól kezdve beszéltem hozzá.Eleinte csak azt,hogy kapaszkodjon jó erősen belém.Mára már természetessé vált,hogy simogatom a pocimat,beszélek hozzá.
Teljesen normális amit most érzel,idővel szépen kialakul benned minden!
Nagyon boldog babavárást kívánok!
35hkm
A kislányom 2 és fél hónapos, de még nem tudatosult, hogy anya vagyok. :)
Ha tolom őt babakocsival, olyan mintha nem is én lennék...
Furcsa, mert tudom, hogy anyuka lettem, és ellátom a babát, és szeretem, és minden olyan szép, de hogy én anya vagyok??? :)
Szóval egyáltalán nem furcsa, amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!