Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Carmen? Gratulálhatok? Olvasta...

Carmen? Gratulálhatok? Olvastam az egyik válaszban, hogy baba van a pocakban. Szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Figyelt kérdés

Mi már a 15. hetet tapossuk a második Picúrral, s a "nagy" most múlt 11 hónapos, de többek rákérdezése ellenére mi ezt pont így szerettük volna.

Neked is és Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

Ági

2010. dec. 16. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát kíváncsi vagyok, kinek hogy sikerül elég időt a nagyra szentelni... 4 hetes a pici, 16 hónapos a nagy nálunk. A kicsi egy bőgőmasina, csak kézben van el.... :S a naggyal alig van időm foglalkozni...
2010. dec. 16. 10:29
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Majd meglátjuk de elhanyagolva sose lesz mint ahogy most sincs.

Addigra nálunk már 4 hós baba lesz Ő megy oviba szerintem nem nagyon érzi majd meg.

Most februártól majd segit nekem babaruhát venni eddig is bevontam és tetszett neki hogy beszélünk róla hogy választhat. Szerintem nem lesz gond.

2010. dec. 16. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az elég változékony hogy birom a kettővel:-) De tavasszal már biztos jobb lesz...Az elején elég jól elvoltunk,mert ugye akkor a kicsi nagyrészt evett-aludt.Utána következett az amikor evett,aludt és amikor fent volt orditott,na az elég sz@r volt,már ő is állandóan kézben lett volna.Egyébként én volt hogy inkább a kicsit hagytam bőgni,mert arra nincs kapacitás hogy te egész nap ülj és ringass,mert akkor mi lesz a naggyal?Nem beszélve egyéb teendőkről.Nálunk testvérféltékenység nem nagyon volt,a nagy takargatja,cumit ad neki,"itatja",szóval be lett vonva mindenbe,kinevezett magának egy babát amivel ő is aktivan törődik,meg mellette még a hugival is.:-) Az nálunk nem igaz hogy ha a zajba születik bele a kicsi akkor ott tanul meg aludni,napközben ha nem megyünk ki sétálni akkor alig alszik.Igazából nem sokkal nehezebb a kettővel mint az eggyel.Nekem az nehezebb volt hogy 0-gyerekesből 1 gyerekessé váltam.
2010. dec. 16. 12:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó, hgy írtál megint, köszönöm. Terveim szerint én is így szeretnék viselkedni velük, aztán persze baba-vérmérséklet függő is...
2010. dec. 16. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is gratulálok! Nálunk már itt vannak a tesók. :-)

25 hós kiscsaj és 4 hós ikerfiúk anyukája

2010. dec. 16. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!