A kinai fogantatási naptár bejött már valakinek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 00:17
11/12 anonim válasza:
-Na szerintem vannak itt olyanok akik elszámolták magukat, mert mindig az anya betöltött életkorát kell nézni, nem pedig amibe belelép!
Nekem van egy lányom is igazat jósolt,de akárkit megkérdezek környezetembe azoknál is be vállt, sőt még akik utólag jöttek rá létezik a naptár, de náluk is 100 % - os eredményt produkált.
"A kínai fogantatási naptárat Pekinghez közel találták egy kínai királyi sírhelyen. A naptár körülbelül 700 éves, jelenleg egy pekingi intézetben található. A naptár segítségével meghatározható az anya életkora és a gyermek fogantatási hónapja alapján a születendő gyermek neme. "
12/12 anonim válasza:
Igen,nekem kétszer is! Első lány,második fiú,ahogy írta adott hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!