Szerintetek melyik nap szülök? Tippelnétek?
Első baba, 37,4 hetes vagyok, eredményeim tökéletesek, zárva vagyok még. Panasz mentes vagyok még most is, hasam fent van.
Megtippelnétek mikor szülök? Cserébe később megírom a baba méreteit, és szülésem történetét.
Sziasztok! Hát senki nem találta el az időpontomat.:) December 23.-án este fél kilenckor szültem meg a kisfiamat, 3600 grammal, 52 centivel, és természetes úton. Teljesen jól voltam, még az utolsó nap is, jóslóm sem volt, csak hát napok óta, éreztem,h. mintha szivárogna a vizem. Hétfőn éreztem ilyet először, de nem voltam benne biztos, és a doki sem, azt mondta, nem valószínű,h. a vizem szivárogna. De bizony az volt. Csütörtök reggel pont vizsgált a doki, mikor elment egy nagyobb adag vizem, így egyből irány a szülőszoba. A fájásaim is a méhszáj tágító után jelentkeztek. 12 óra vajúdás után megszültem, 38 hét 4 napra.
Minden jót kívánok nektek!
A válasz megírásának időpontja: 12-15 13:31
vagyok
gratulálok!!!!! sok boldogságot nektek!!!!!
GRATULÁLOK! Sok egészséget, örömöt kívánok Nektek!
Egyik korábbi válaszoló voltam! :)
Gratulálok a kisfiadhoz!Nagyon jó volt olvasni a soraidat! :)
Jó egészséget kívánok nektek és persze boldog új évet!
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!