Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik nap szülök?...

Szerintetek melyik nap szülök? Tippelnétek?

Figyelt kérdés

Első baba, 37,4 hetes vagyok, eredményeim tökéletesek, zárva vagyok még. Panasz mentes vagyok még most is, hasam fent van.

Megtippelnétek mikor szülök? Cserébe később megírom a baba méreteit, és szülésem történetét.

2010. dec. 15. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Január 4 (Azért ez a tippem mert én is akkor születtem)
2010. dec. 15. 14:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát senki nem találta el az időpontomat.:) December 23.-án este fél kilenckor szültem meg a kisfiamat, 3600 grammal, 52 centivel, és természetes úton. Teljesen jól voltam, még az utolsó nap is, jóslóm sem volt, csak hát napok óta, éreztem,h. mintha szivárogna a vizem. Hétfőn éreztem ilyet először, de nem voltam benne biztos, és a doki sem, azt mondta, nem valószínű,h. a vizem szivárogna. De bizony az volt. Csütörtök reggel pont vizsgált a doki, mikor elment egy nagyobb adag vizem, így egyből irány a szülőszoba. A fájásaim is a méhszáj tágító után jelentkeztek. 12 óra vajúdás után megszültem, 38 hét 4 napra.

Minden jót kívánok nektek!

2010. dec. 29. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 12-15 13:31

vagyok

gratulálok!!!!! sok boldogságot nektek!!!!!

2010. dec. 29. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK! Sok egészséget, örömöt kívánok Nektek!

Egyik korábbi válaszoló voltam! :)

2010. dec. 29. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kisfiadhoz!Nagyon jó volt olvasni a soraidat! :)

Jó egészséget kívánok nektek és persze boldog új évet!

37hkm

2010. dec. 30. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!