Szerintetek melyik nap szülök? Tippelnétek?
Figyelt kérdés
Első baba, 37,4 hetes vagyok, eredményeim tökéletesek, zárva vagyok még. Panasz mentes vagyok még most is, hasam fent van.
Megtippelnétek mikor szülök? Cserébe később megírom a baba méreteit, és szülésem történetét.
2010. dec. 15. 13:18
1/15 anonim válasza:
40 hét és 9 hónap 1 terhesség van még 0,5 hónapod 1-2-3 heted karácsony hetébe vagy január elején szülsz
2/15 anonim válasza:
40+2 indítással. Valahogy ez jött. :)
Sok boldogságot és könnyű szülést akármikor is indul be!
Üdv. 14 hónapos kislány és 30 hetes pocaklakó anyukája
3/15 anonim válasza:
Szia! Sztem egy picit túlhordod, olyan jan.10-ére saccolok, és kislányra. Hívjátok Zorkának, az olyan édes. :-) Ha fiú, akkor meg talán 8-ka, bár én a saját gyerkőcömnél is tévedtem. :-) Sok sikert, még pihend ki magad ha tudod!! Könnyű és gyors szülést, ne félj majd tőle, gondolj arra, hogy minden egyes fájással közelebb lehetsz a picidhez! Boldog karácsonyt!
4/15 anonim válasza:
szerintem 01.05.-én fogod megszülni:D
5/15 anonim válasza:
Január 3.-án fogsz szülni,természetes úton.
Minden jót és könnyű szülét kívánok!
35hkm
6/15 anonim válasza:
Január 7. Sztomasztikus módszerrel tippeltem. :)
Gratulálok és könnyű szülést, jó babázást kivánok neked!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Január 2.-ára vagyok kiírva menzi szerint kisfiúval. A babám nagyobb az átlagnál, az uh december 24.-ére saccolta a szülés várható idejét. Már nagyon kíváncsi vagyok, egy kicsit remélem,h. nem jövőre bújik ki a babám. Bár mondom semmi problémám nincs, csak már öl a kíváncsiság.:)
2010. dec. 15. 13:37
8/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mit jelent az,h. sztomasztikus módszer?
2010. dec. 15. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!